Ha szeretnél gond nélkül sütni-főzni, szükséged lesz egy ilyen szettre

Mostantól gyerekjáték lesz a főzés!

Nagyon megkönnyíti a dolgod. (x)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lássuk be, mindenki számára akad olyan konyhai feladat, amihez nem fűlik a foga. A legátalkodottabb dolog, amit a konyhában csinálhat az ember, talán a mosogatás. Ha viszont hagyod, hogy sötét mumusként meredjen rád napokig a mosatlan edény, könnyen meggyűlhet a bajod a higéniával.

Kinek a mosogatás, kinek a főzés jelent macerát. Sokan nem szeretik, hogy ez a két dolog rengeteg időt elvesz. A Boschnak azonban mindenre van megoldása! Hihetetlenül leegyszerűsíthető bármilyen konyhai feladat, ha te is felszerelkezel intelligens, beépíthető konyhai készülékekkel.

Főzőlapra fel!

A Bosch november 30-ig tartó kedvezményes ajánlatában, ha vásárolsz egy legalább négydarabos, beépíthető szettet a konyhádba, az indukciós főzőlap bruttó árának a felét visszafizetik! Kérdezhetnéd, hogy miért is van neked szükséged erre.

Sajnos egy felgyorsult világban élünk, ahol sokszor azt érezheted, hogy nincs elég órád egy napban, és nem tudsz mindent megcsinálni, amit szeretnél – elmosogatni, elkészíteni a vacsorát, bevásárolni, dolgozni, gyereket nevelni, számlákat fizetni. Ezek az új technológiájú háztartási gépek úgy lettek kialakítva, hogy segítsenek neked ebben.

A Bosch indukciós főzőlapjait használni igazán gyerekjáték! Nagyméretű digitális kijelzőjén minden funkciót egyszerűen állíthatsz be. Különleges főző- és sütőszenzorainak köszönhetően a főzőlap automatikusan ellenőrzi a főzőedény hőmérsékletét, továbbá könnyedén be lehet állítani az adott ételnek megfelelő sütési hőfokot is, így nem áll fenn az odaégés veszélye, és az edényeid sem sérülnek.

Megkönnyítik a napjaidat

Nem is olyan rossz dolog, ha te szabhatod meg a mosogatógépnek, hogy meddig tisztítson. Az érintőképrenyős kijelzőn te magad állíthatod be a mosogatási időt, ráadásul a kosarak is méretre alakíthatók, így nem kell sokáig várnod, hogy összegyűljön a megfelelő mennyiségű mosatlan edény.

Ha pedig aggódnál, hogy így majd a kelleténél több vizet fogyaszt a gép, egy percig se tedd, mivel ezeknek a készülékeknek a víz- és az energiafogyasztásuk is hihetetlenül alacsony, ráadásul a továbbfejlesztett hangszigetelésnek hála, rendkívül csendesek is.

A takarékos páraelszívó

A Bosch új technológiájú páraleszívói nem engedik, hogy sokat költs a villanyszámlára. A hagyományos páraelszívókhoz képest 80 százalékkal kevesebbet fogyasztanak, így igazán pénztárcabarát kis készülékek. Ha nem szívesen kapcsolod be főzéskor, mert túl hangos, itt nem lesz ilyen problémád – igazi csendestársra találsz majd bennük, így könnyen meghallod a telefoncsörgést, vagy nyugodtan hallgathatsz zenét is.

A beépített érzékelő figyeli a beszívott levegő szennyezettségét, és ehhez mérten működik. Fontos, hogy a szettbe választható páraleszívók akkor is tökéletesek, ha nem tudod kivezetni a gőzt a lakásból!

Süss stressz nélkül, a gép majd odafigyel

Többé már nem álom az a sütő, ami szinte magától készíti tökéletesre az ételt – legyen az sült hús, vagy egy finom péksütemény. Te csak kiválasztod a megfelelő ételfajtát, a sütő pedig folyamatosan mérni és ellenőrizni fogja a sütési beállításokat, így akár önállóan is el tudja végezni kedvenc ételeid elkészítését. Bármit süthetsz anélkül, hogy az elkészülés előtt figyelned kellene az ételre.

Az olyan, forradalmian új technológiáknak köszönhetően, mint a gőzfunkció, ami nem hagyja kiszáradni az ételt, vagy a maghőmérő és a mikrohullám funkció, minden tökéletesre sikerül, és még az elkészítési időt is lecsökkentheted. Hatalmas szabadságot ad a főzésben az intelligens konyha, ezek a gépek lesznek a legjobb barátaid.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük