Ne vedd meg a boltit!
7 kedvenc, amit otthon is elkészíthetsz
Az ember lustaságból képes a legegyszerűbben elkészíthető dolgokat is inkább megvenni.

Dia

	Ételízesítő házilag készítve	A magyar háziasszonyok jelentős része számára nem létezik étel a tartósítószertől hemzsegő klasszikus ízesítő nélkül, azonban gazdaságosabb és jóval ízletesebb megoldás, ha otthon készíted el azt, ami a kedvenc ételeidet még finomabbá varázsolja, ráadásul az egyenízt is elkerülheted, hiszen a végtelenségig variálhatod saját készítésű ízesítődet.

Ételízesítő házilag készítve

A magyar háziasszonyok jelentős része számára nem létezik étel a tartósítószertől hemzsegő klasszikus ízesítő nélkül, azonban gazdaságosabb és jóval ízletesebb megoldás, ha otthon készíted el azt, ami a kedvenc ételeidet még finomabbá varázsolja, ráadásul az egyenízt is elkerülheted, hiszen a végtelenségig variálhatod saját készítésű ízesítődet.

Dia

	Majonéz	Nemcsak finomabb és egészségesebb a házilag készített majonéz a bolti társánál, de a környezetet is kíméled, ha nem a műanyag flakonos megoldásban gondolkodsz, amivel aztán a szeméttelepeket gazdagítod, hanem otthon a saját, sokszor használatos edényeidben készíted és tárolod ezt a finomságot.

Majonéz

Nemcsak finomabb és egészségesebb a házilag készített majonéz a bolti társánál, de a környezetet is kíméled, ha nem a műanyag flakonos megoldásban gondolkodsz, amivel aztán a szeméttelepeket gazdagítod, hanem otthon a saját, sokszor használatos edényeidben készíted és tárolod ezt a finomságot.

Dia

	Májpástétom	Akár háromnegyed órát is elvehet az életedből, ha otthon készíted el a család kedvenc májasát, ami a boltival ellentétben nem lesz tele ízfokozóval, és ha a pácsóról, valamint a bőrkéről is le kell mondanod, jóval ízletesebb élelmiszer gazdája és fogyasztója lehetsz.

Májpástétom

Akár háromnegyed órát is elvehet az életedből, ha otthon készíted el a család kedvenc májasát, ami a boltival ellentétben nem lesz tele ízfokozóval, és ha a pácsóról, valamint a bőrkéről is le kell mondanod, jóval ízletesebb élelmiszer gazdája és fogyasztója lehetsz.

Dia

	Mogyoróvaj	Ha van egy jó konyhai robotgéped, akkor semmilyen akadály nem állhat az utadba, hogy elérd a célod, az otthon készített mogyoróvajat. Egyszerűen csak dobáld be a mogyit, némi só és méz társaságában, és őröld az egészet finom masszává.

Mogyoróvaj

Ha van egy jó konyhai robotgéped, akkor semmilyen akadály nem állhat az utadba, hogy elérd a célod, az otthon készített mogyoróvajat. Egyszerűen csak dobáld be a mogyit, némi só és méz társaságában, és őröld az egészet finom masszává.

Dia

	Szárított paradicsom	Drágállod a delikáteszek polcain található kisüveges kedvencedet, a szárított paradicsomot? Ne szomorkodj emiatt, inkább készíts otthon ugyanazért az árért egy jó nagy üvegnyit, és fogyaszd mindenhez, amihez szereted!

Szárított paradicsom

Drágállod a delikáteszek polcain található kisüveges kedvencedet, a szárított paradicsomot? Ne szomorkodj emiatt, inkább készíts otthon ugyanazért az árért egy jó nagy üvegnyit, és fogyaszd mindenhez, amihez szereted!

Dia

	Torma	Természetesen tormát is pikk-pakk készíthetsz otthon, csak a zöldség kell hozzá, meg néhány alapvető hozzávaló, ami valószínűleg egyébként is megtalálható a háztartásban. Reszeld le, ízesítsd úgy, ahogy szereted, és élvezz ki minden falatot, amit ezzel eszel.

Torma

Természetesen tormát is pikk-pakk készíthetsz otthon, csak a zöldség kell hozzá, meg néhány alapvető hozzávaló, ami valószínűleg egyébként is megtalálható a háztartásban. Reszeld le, ízesítsd úgy, ahogy szereted, és élvezz ki minden falatot, amit ezzel eszel.

Dia

	Tortillachips	A mozik egyszerre imádott és gyűlölt fogása is a konyhádban lesz a legfinomabb, ráadásul otthon senkit sem zavar, ha zörögsz vele, sőt, a barátaid, ismerőseid, akik meglátogatnak, még meg is dicsérnek érte, mindezt a bolti - pláne a mozibüfés - árak töredékéért.

Tortillachips

A mozik egyszerre imádott és gyűlölt fogása is a konyhádban lesz a legfinomabb, ráadásul otthon senkit sem zavar, ha zörögsz vele, sőt, a barátaid, ismerőseid, akik meglátogatnak, még meg is dicsérnek érte, mindezt a bolti - pláne a mozibüfés - árak töredékéért.

Blog.hu ajánló
Fotó: