7 kedvenc csirkés fogás képpel és recepttel
A csirkehúst mindenki szereti, könnyedén hozzáférhető és elkészíthető, na meg finom.
Ki ne szeretné a vasárnapi asztal jellegzetes fogását, a frissen rántott csirkecombot vagy a gőzölgő tyúkhúslevest? Ki ne imádna cuppogni az isteni, ropogós csirkeszárnyakon vagy a tepsiben sült csirkecombok utolsó zamatos húscafatjain, és vajon lehet-e nem szeretni az örökérvényű klasszikust, a csirkepaprikást? Létezik olyan, aki ha elhalad egy grillcsirkeárus mellett, nem gondol arra, hogy abban a pillanatban meg tudna enni egy egész grillcsirkét? Valószínűleg mindegyik kérdésre nem a válasz, szerencsére itt mindegyikhez megtalálod a receptet, vagy ha arra nincs időd, akkor legalább a képeken keresztül felidézheted kedvenc ízeidet.
A tökéletes rántott hús nyomában
Ha a hétvégi ebédre rántott húst készítenél, menj biztosra, és tarts be néhány egyszerű tanácsot, hogy tökéletes legyen az élmény
OLVASD EL EZT IS!
- csirkemell
- gyömbér
Gyömbéres-mézes csirkemell
- csirke
- paradicsom
Paradicsomos-fokhagymás csirkecombok
- tojás
- csirke