Könnyű zöldségleves

Friss alapanyagokból

A nyár sztárjai a slankító fogások, mint például egy könnyű, de tápláló zöldségleves, ami mindent tartalmaz, amire szükséged van.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy zöldségleves akkor jó, ha minél többféle alapanyagból áll össze, szaladj el a zöldségeshez, és vegyél meg mindent, amit ebben a műfajban szeretsz, főzd őket össze, a végeredmény biztosan finom és tápláló lesz.

Ha nem szeretnél odafigyelni a kalóriákra, egy kis vajas galuskával feldobhatod a kész levest.

Zöldségleves

Hozzávalók:

  • 50 dkg brokkoli
  • 2 nagyobb répa
  • 1,5 liter zöldség alaplé - kockából is jó
  • 1 kisebb fej karalábé
  • 1 nagy marék kelbimbó
  • 1 kis fej zeller
  • 1 nagy fehérrépa
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 közepes fej hagyma
  • só, frissen őrölt bors

Elkészítés ideje:

40 perc.

Elkészítés menete:

Mint a zöldséglevesek általában, ez sem igényel különösebb felkészülést, egyszerűen tisztíts meg minden zöldséget, és darabold fel szimpatikus formájú részekre. Egy alkalmas lábasban hevíts egy pici olajat, majd pirítsd meg rajta a hagymát, add hozzá a zeller, a fehérrépát, a karalábét és a brokkolit.

Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?

Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat. 

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2025. január 7. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Párold így együtt őket egy darabig, figyelve, hogy le ne égjenek, majd add hozzájuk a répát is, és öntsd fel az alaplével, valamint tedd bele a kelbimbót. Várd meg, amíg a keményebb zöldségek is megpuhulnak, majd add hozzá a petrezselymet, ízlés szerint sót és borsot ,és már kész is vagy.

Nyári levesek a kánikula idejére

A nagy forróságban nincs is másra szükséged, mint egy tápláló és frissítő levesre, képgalériánkban ilyeneket szedtünk össze

Frissítő-hűsítő levesek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük