Könnyű zöldségleves
Friss alapanyagokból
A nyár sztárjai a slankító fogások, mint például egy könnyű, de tápláló zöldségleves, ami mindent tartalmaz, amire szükséged van.
- Feltöltik a kitikkadt bőrt, ragyogóvá varázsolnak és hűsítenek: nyári szépségápolási kedvenceink árakkal »
- Úgy szexi, hogy nem mutat túl sokat: divatos szettek, amiket a pánt nélküli felső tesz igazán nőiessé »
- Ezen a testrészen hamarabb mutatkoznak meg az öregedés jelei, mint az arcon: minden, amit a kézbőr ápolásáról tudnod kell »

- Soma lányának esküvői fotója: a 29 éves Hanna különleges menyasszony volt
- Kvíz! Emlékszel az általánosban tanult versekre? 8 idézet szerzőjére kérdezünk rá
- Kvíz! Átmennél most az elsősegélyvizsgán? 8 kérdés, amire nem csak a jogsi miatt kell tudni a választ
- Az 5 legrosszabb élelmiszer, ami rontja a vérkeringést: szűkítik az ereket, emelik a koleszterinszintet
- 22 évesen vesztették életüket a magyar sziámi ikrek: kegyetlenül kihasználták, vásárban mutogatták őket
Egy zöldségleves akkor jó, ha minél többféle alapanyagból áll össze, szaladj el a zöldségeshez, és vegyél meg mindent, amit ebben a műfajban szeretsz, főzd őket össze, a végeredmény biztosan finom és tápláló lesz.


Ha nem szeretnél odafigyelni a kalóriákra, egy kis vajas galuskával feldobhatod a kész levest.
Zöldségleves
Hozzávalók:
- 50 dkg brokkoli
- 2 nagyobb répa
- 1,5 liter zöldség alaplé - kockából is jó
- 1 kisebb fej karalábé
- 1 nagy marék kelbimbó
- 1 kis fej zeller
- 1 nagy fehérrépa
- 1 csokor petrezselyem
- 1 közepes fej hagyma
- só, frissen őrölt bors
Elkészítés ideje:
40 perc.
Elkészítés menete:
Mint a zöldséglevesek általában, ez sem igényel különösebb felkészülést, egyszerűen tisztíts meg minden zöldséget, és darabold fel szimpatikus formájú részekre. Egy alkalmas lábasban hevíts egy pici olajat, majd pirítsd meg rajta a hagymát, add hozzá a zeller, a fehérrépát, a karalábét és a brokkolit.
Párold így együtt őket egy darabig, figyelve, hogy le ne égjenek, majd add hozzájuk a répát is, és öntsd fel az alaplével, valamint tedd bele a kelbimbót. Várd meg, amíg a keményebb zöldségek is megpuhulnak, majd add hozzá a petrezselymet, ízlés szerint sót és borsot ,és már kész is vagy.
Nyári levesek a kánikula idejére
A nagy forróságban nincs is másra szükséged, mint egy tápláló és frissítő levesre, képgalériánkban ilyeneket szedtünk össze