Könnyű zöldségleves
A nyár sztárjai a slankító fogások, mint például egy könnyű, de tápláló zöldségleves, ami mindent tartalmaz, amire szükséged van.
Egy zöldségleves akkor jó, ha minél többféle alapanyagból áll össze, szaladj el a zöldségeshez, és vegyél meg mindent, amit ebben a műfajban szeretsz, főzd őket össze, a végeredmény biztosan finom és tápláló lesz.
Ha nem szeretnél odafigyelni a kalóriákra, egy kis vajas galuskával feldobhatod a kész levest.
Zöldségleves
Hozzávalók:
- 50 dkg brokkoli
- 2 nagyobb répa
- 1,5 liter zöldség alaplé - kockából is jó
- 1 kisebb fej karalábé
- 1 nagy marék kelbimbó
- 1 kis fej zeller
- 1 nagy fehérrépa
- 1 csokor petrezselyem
- 1 közepes fej hagyma
- só, frissen őrölt bors
Elkészítés ideje:
40 perc.
Elkészítés menete:
Mint a zöldséglevesek általában, ez sem igényel különösebb felkészülést, egyszerűen tisztíts meg minden zöldséget, és darabold fel szimpatikus formájú részekre. Egy alkalmas lábasban hevíts egy pici olajat, majd pirítsd meg rajta a hagymát, add hozzá a zeller, a fehérrépát, a karalábét és a brokkolit.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
Párold így együtt őket egy darabig, figyelve, hogy le ne égjenek, majd add hozzájuk a répát is, és öntsd fel az alaplével, valamint tedd bele a kelbimbót. Várd meg, amíg a keményebb zöldségek is megpuhulnak, majd add hozzá a petrezselymet, ízlés szerint sót és borsot ,és már kész is vagy.
Nyári levesek a kánikula idejére
A nagy forróságban nincs is másra szükséged, mint egy tápláló és frissítő levesre, képgalériánkban ilyeneket szedtünk össze