Klasszikus karácsonyi fogások
Néhány klasszikus étel ugyanannyira az ünnep része, mint a fenyőfa vagy az ajándékozás.
Az ünnepi időszak beköszöntével eljön a nagy étkezések ideje, amikor normálisnak mondható, hogy reggelire is egyébként főételnek szánt fogásokat fogyaszt az ember, és napi négy-öt alkalommal ül étkezőasztalhoz, hogy megtömje a bendőjét. A karácsony a gasztronómia ünnepe is, ilyenkor minden háziasszony a legjobb oldalát szeretné mutatni, és a legfinomabb fogásokat a lehető legjobban elkészíteni.
Isteni előételek az ünnepi lakoma előtt
Az ünnepi menüsor nem állhat csak egy-egy fogásból, készítsd el mindenki kedvenc előételeit is, hogy teljes legyen az élmény!
OLVASD EL EZT IS!
- csirke
- répa
Illatos karácsonyi húsleves
- olaj
- tojás
Tökéletes, ropogós rántott hal
- hagyomány
- káposzta