Fűszeres, joghurtos pácban érlelt sült csirkecombok
Ha omlós húsra vágysz
A joghurtos sült csirkecombokat legalább egy éjszakán át pácold.

Fűszeres, joghurtos pácban érlelt sült csirkecombok
Ez is érdekelhet

Az élet és szerelem diadala - egy rendkívüli, igaz történet Párizsból (x)

Mozdony Matiné, a mozdonyok fesztiválja (x)

TOGETHER We Recycle – Együtt a környezetért (x)

beauty and style

Ennél nevetségesebb táskát rég láttunk: mégis mi fér el benne? »

Ragyogó, életteli arcbőr percek alatt: házi arcpakolás sápadtság ellen »

Ashley Graham várandósan sem rejtegeti alakját: dögösebben öltözködik, mint valaha »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ez az egyik legjobb és legizgalmasabb sült csirkecomb receptje! A hús a joghurttól nagyon finom, omlós lesz. A sok fűszertől, a hosszú pácolástól pedig igazi ízkavalkádban lesz részed. Rizzsel, krumplipürével is remek, könnyen elkészíthető, csak a csirkecomb pácolására kell időt hagyni.

Joghurtos sült csirkecombok

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 alsó csirkecomb
  • 2 pohár joghurt
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkaná méz
  • 1 teáskanálsó
  • 1 teáskanál fokhagymapor
  • csipet bors
  • csipet kömény
Recept idők

Elkészítés:

A csirkét tisztítsd meg, azaz mosd meg, és a maradék tollakat, pihéket késsel távolítsd el. Egy tálban keverd össze a joghurtot, a mustárt, a mézet, a sót, a fokhagymát, a borsot és a köményt. Forgasd meg benne a csirkecombokat, és letakarva tedd a hűtőbe legalább egy éjszakára. 

Közvetlenül sütés előtt vedd ki a pácolt húst a hidegről, majd rendezd zsiradékkal kikent tepsibe. Előmelegített sütőben, fóliával letakarva párold 175 fokon 40 percig. Ha puha, tehát könnyen átszalad rajta egy hegyes kés, vedd le róla a fóliát, és süsd még 15-20 percig. Akkor jó, ha a bőre piros, ropogós.

Ezt is szeretjük