Így készül a chilis bab
Ha férfias fogást szeretnél az asztalra tenni, akkor nincs jobb választás az eredeti chili con carnénál, vagyis a chilis babnál. Egyszerű étel, és nem is drága.

Ez is érdekelhet

Oda a kontroll, oda az önbizalom: mi állhat a gyakori vizelési inger mögött? (x)

Fontos ügy mellé állt a Tesco: Nézd meg, kik a támogatott szervezetek! (x)

Egy kattintás, és kész a bevásárlás: csak 1 forint a kiszállítás (x)

beauty and style

Brigitte Bardot 84 évesen is dögös szexszimbólum: stílusa halhatatlan marad »

Egyszerű, pezsgőszínű smink minden alkalomra: ezt készítsd el, ha a természetesség híve vagy »

Meghan Markle saját ruhakollekciója év végén érkezik: minden eladott fillér jótékonysági célra megy »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A chili con carne nem éppen nőies étel, de biztos lehetsz benne, hogy a párod vagy hímnemű barátaid díjazni fogják, ha ilyen vacsorával vendégeled meg őket.

A mexikói nemzeti eledelt nem nehéz elkészíteni, és édemes belőle egyszerre nagyobb adagot csinálni, és meghívni a körülötted élő férfiembereket.

Chilis bab

Hozzávalók:

  • 1 vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 40 dkg darált pulykahús
  • 1 konzerv hámozott paradicsom
  • 2 doboz vörös babos, kukoricás konzerv
  • 3 dl paradicsomszósz
  • bors
  • paprika
  • chili
  • oregánó
  • olaj

A hagymát és a fokhagymát tisztítsd meg és karikázd fel, illetve zúzd össze, majd pirítsd meg egy kevés olajon egy mélyebb serpenyőben.

Ezután tedd bele a darált húst, sózd, borsozd, paprikázd, szórd meg a chilivel és az oregánóval. Add hozzá az apróra vágott paradicsomot, paradicsomszószt. Ha kell, adj hozzá egy kevés vizet, és rotyogtasd egy fél óráig. Ezután öntsd hozzá a megmosott és lecsepegtetett vörös babos konzervet is. Forrald össze, és még melegen tálald.

OLVASD EL EZT IS!

szekelykaposzta lead
  • káposzta
  • egytálétel

Székelykáposzta

Ezt is szeretjük