Így készül a chilis bab
Ha férfias fogást szeretnél az asztalra tenni, akkor nincs jobb választás az eredeti chili con carnénál, vagyis a chilis babnál. Egyszerű étel, és nem is drága.

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

A tökéletesen besütött haj titka a sztárfodrász szerint: nem mindegy, mivel csinálod »

Így viseld a fekete leggings-et télen: nem csak pulcsival lehet stílusos »

Másodpercek alatt visszazsugorodik a kinyúlt hajgumi: csak víz kell hozzá »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A chili con carne nem éppen nőies étel, de biztos lehetsz benne, hogy a párod vagy hímnemű barátaid díjazni fogják, ha ilyen vacsorával vendégeled meg őket.

A mexikói nemzeti eledelt nem nehéz elkészíteni, és édemes belőle egyszerre nagyobb adagot csinálni, és meghívni a körülötted élő férfiembereket.

Chilis bab

Hozzávalók:

  • 1 vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 40 dkg darált pulykahús
  • 1 konzerv hámozott paradicsom
  • 2 doboz vörös babos, kukoricás konzerv
  • 3 dl paradicsomszósz
  • bors
  • paprika
  • chili
  • oregánó
  • olaj

A hagymát és a fokhagymát tisztítsd meg és karikázd fel, illetve zúzd össze, majd pirítsd meg egy kevés olajon egy mélyebb serpenyőben.

Ezután tedd bele a darált húst, sózd, borsozd, paprikázd, szórd meg a chilivel és az oregánóval. Add hozzá az apróra vágott paradicsomot, paradicsomszószt. Ha kell, adj hozzá egy kevés vizet, és rotyogtasd egy fél óráig. Ezután öntsd hozzá a megmosott és lecsepegtetett vörös babos konzervet is. Forrald össze, és még melegen tálald.

OLVASD EL EZT IS!

szekelykaposzta lead
  • káposzta
  • egytálétel

Székelykáposzta

Ezt is szeretjük