Mennyei vaníliapuding házilag
Hagyd a port a bolt polcán!
A házi vaníliapudingot elkészíteni éppen olyan egyszerű, mint az instant változatot.

- Nyári Dia plasztikája után melltartós fotót posztolt: sokan dicsérik őszinteségéért
- 100 kilós, 12 éves gyönyörű lányok: halálra etetik őket, mert úgy a szépek
- Gáspár Evelin nem tud elhelyezkedni a szakmájában: tudod, mi a végzettsége?
- Az auschwitzi nőgyógyász, aki Mengelétől mentette meg a várandós rabokat: döntése az élete végéig üldözte Gisella Perlt
- Így néztek ki a modern nappalik a Kádár-korszak panelházaiban: mindenki erre vágyott
Önmagában vagy bármilyen süteményben is mennyei finomság, gyümölcsökhöz, reggelire, ebéd utáni desszertnek vagy vacsora helyett, egyszerűen mindig jó.
Tégy bele mazsolát, készíts a tetejére igazi tejszínhabot, variáld kedved szerint!
Házi vaníliapuding
Hozzávalók:
- 3 tojássárgája
- 3 evőkanál vaj
- 2 bögre tej
- 4 púpos evőkanál cukor
- fél evőkanál liszt
- 1 rúd vanília
- 1 csipet só
Elkészítés ideje:
20 perc.
Elkészítés menete:
A lisztet keverd össze a cukorral és a sóval egy mélyebb lábasban. Keverd csomómentesre a tejjel, és tedd a tűzre. Közepes lángon főzd forrásig, folyamatos keverés mellett, majd amikor már megjelentek a buborékok, még további három percig. Ezután vedd le a tűzről. A tojások sárgáját tedd egy tálba, majd fél bögrényi forró keverékkel keverd el őket, aztán egy habverővel ezt keverd a tejes mixtúrához.
Főzd így együtt őket egy-két percig, majd vedd le a tűzről, keverd bele a vajat és kapard bele a vaníliát, és kész is van. Szedd poharakba, majd tedd félre, amíg kihűlnek, vagy fogyaszd melegen, ahogy jólesik.
Készítsd otthon!
Temérdek olyan egyszerű étel van, amit pikk-pakk összedobhatsz otthon természetes összetevőkből, a mesterséges bolti helyett.
OLVASD EL EZT IS!

- torta
- sárgarépa
Klasszikus répatorta házilag készítve

- rizs
- hagyomány
Az eredeti rizskoch receptje

- kakaó
- piskóta