Omlós, ropogós magyaros csirkecombok grillen sütve: a füstölt paprika adja a különleges ízét
A füstölt paprika ad egészen különleges zamatot a magyaros csirkecomboknak. Grillen sütve még finomabb!
Ha kedveled a magyaros ízeket, a füstölt paprikát neked találták ki, hiszen minden ilyen jellegű ételnek egészen különleges ízt ad. A húst elkészítés előtti éjszaka pácold be, így lesz igazán finom. Grillen sütve omlós és ropogós lesz.
Grillezett magyaros csirkecombok receptje
Hozzávalók
- 8 csirke alsó- vagy felsőcomb
- 4 evőkanál olaj
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 kávéskanál füstölt paprika
- 2 kávéskanál szárított rozmaring
- 1 kis vöröshagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A húsokat dörzsöld be sóval. Az olajat keverd össze a zúzott fokhagymagerezdekkel, a lereszelt hagymával, a rozmaringgal, a füstölt paprikával és a borssal. Helyezd a combokat ebbe a páclébe, és egy éjszakát letakarva pihentesd a hűtőben. Másnap helyezd őket forró grillrácsra, és időnként a visszamaradt páclével locsolgatva süsd mindkét oldalukat pirosra. Ha már szép színük van, tudhatod, hogy belül is omlósak, és fogyaszthatjátok is.
Nem csak húsokat dob fel a füstölt paprika – akár a sült vagy főtt kukoricát is megszórhatod vele!
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció