Duplasajtos gombás csirkemell
Olcsó, egyszerű és nagyon finom
Ha ízekben gazdag gombás csirkemell kerül az asztalra, nem lesz unalmas az étkezés.

Ez is érdekelhet

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra! (x)

Szakértelem és újító szemlélet az Ilcsinél (x)

„Egy gyerek voltam” – vallott Szilágyi Áron (x)

Dobd fel a hétköznapi menüt, készíts citrusos-csípős tengeri sügért! (x)

beauty and style

Ráncok és sötét karikák ellen is jó a szójatej: így használd a fürdőszobában »

A 34 éves Lady Gaga fiatalabbnak néz ki, ha nincs kifestve: 8 ismert nő, aki bátran hanyagolhatja a sminket »

Kate Hudson szexi kis dekoltázsai: a 41 éves színésznő érti a módját, hogyan legyen ízlésesen dögös »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha szereted a fűszeres, omlós tepsis húsokat, ez neked való recept. A fantasztikus ragu és a sajt sokat dob az amúgy egyszerű, semleges húson. A gombás csirkemell hétköznap vacsorára ugyanolyan kiváló, mint hétvégi családi összejövetelekre.

Gombás csirkemell

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 csirkemell
  • 25 dkg gomba
  • 10 dkg trappista
  • 10 dkg füstölt sajt
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 zacskó fűszersó
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • bors
  • majoránna
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellet mosd meg, vágd vékony szeletekre. Dörzsöld be fűszersóval, és forró olajban hirtelen süsd ki. Szedd ki a húst, és rakd ugyanabba a zsiradékba a megpucolt, apróra vágott vöröshagymát, majd dinszteld meg. Add hozzá a gombát, a sót, a borsot, a majoránnát, a pirospaprikát, és párold tíz percig.

Egy tepsit zsírozz ki, pakold bele a csirkemelleket. Halmozd rájuk a gombás-fűszeres ragut. A kétféle sajtot reszeld le, keverd össze, és szórd a tetejére. Alufóliával fedd le, told előmelegített sütőbe, és süsd 180 fokon körülbelül 15 percig. Ha a hús puha, vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg körülbelül tíz perc alatt.

Ezt is szeretjük