Extrán krémes paradicsomleves hagymával: étteremben sem találsz finomabbat

Csak öt hozzávaló kell ehhez a paradicsomleveshez.

Extrán krémes paradicsomleves hagymával
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hideg időben nincs is jobb, mint egy extrán krémes és forró, enyhén édes paradicsomleves. Könnyű elkészíteni, és csak 5 hozzávalóból készül – cserébe jobb, mint bármelyik olasz étteremben.

Extrán krémes paradicsomleves hagymával

Hozzávalók 4 adag

  • 800 g paradicsomkonzerv
  • 8 evőkanál (sós) vaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma (opcionális)
  • 1.5 teáskanál
Recept idők

Elkészítés:

A paradicsomot, a vajat és a hagymát tedd egy nagy fazékba és forrald fel, majd fedd le fedővel és hagyd főni 45 percig. 15 percenként kevergesd meg. A vöröshagyma darabjait kanalazd ki, a fokhagymát benne hagyhatod. A megfőtt levest egy botmixerrel turmixold össze, és kóstolj. Igény szerint hígítható tejjel, vízzel vagy tejszínnel. Fokhagymás kenyérrel, grillsajttal vagy kenyérkockával tálald.

Melengető sültpaprika-krémleves - Csípősen is isteni finom lesz

Ez a mennyei sültpaprika-krémleves téged is átmelegít a hűvösebb napokon.

Elolvasom

Kép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük