Több mint saláta...
Percek alatt finom, változatos, gyors és könnyű fogást készítenél, de nincs időd és türelmed hozzá? Íme, az egészség egyszerű receptje villámgyorsan. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Több, mint 20 éve van jelen az eisberg Magyarországon. Hatalmas, 3000 négyzetméteres üzeméből jutnak el a friss salátakeverékek a tudatos vásárlókig. A legmodernebb technológiával, 3 gyártósoron történik a saláták feldolgozása, a paradicsom és koktélparadicsom mosása.

Speciális mosó és szárítóvonalon történik a különösen érzékeny termékek -  mint a rukkola és a madársaláta - mosása és szárítása.

A biztonság a vetőmagnál kezdődik

Az eisberg élelmiszerbiztonsági rendszere egy belső- és külső minőségbiztosítási rendszeren alapuló, magas biztonsági szinten üzemeltetett termelési technológia. A beszállítók tevékenysége visszakövethető a termelésig és a részletes termesztési információkig: honnan származott a vetőmag, a palánta, milyen a talaj, az öntözővíz minősége, ellenőrizhető a permetezések szükségessége és gyakorisága.

A nyersanyagtételeket heti gyakorisággal, szúrópróbaszerűen tesztelik független külső laborban, alkalmanként 320 növényvédő szer hatóanyagát vizsgálják be. A termelési folyamat minden eleme az áru kiszállításával bezárólag ellenőrzött.

Új ízek minden szezonban

A biztonság és a minőség mellett az eisberg arra is figyel, hogy a saláták ne legyenek unalmasak. A folyamatosan kapható 10-12 különböző saláta-keverék mellet, minden szezonban új termékeket kínál vásárlóinak, amelyekben az adott évszakra jellemző zöldség-, és magkeverékek is megtalálhatóak.

Az eisberg tartósítószer-mentes francia, cézár, joghurtos és ezersziget salátaönteti ízletesek és kiadósak.

Az eisberg saláták a vetőmagtól a feldolgozáson keresztül az üzletek polcaira való kerüléséig garantáltan jó kezekben vannak - így neked csak az a dolgod, hogy egészségedről gondoskodva jóízűen elfogyaszd azokat!

Megjelent az eisberg legújabb friss, nyári salátakeveréke, a Grill salátamix!

A Grill saláta zamatos ízét a jégsaláta, Lollo Rosso, kaliforniai paprika és a formára vágott jégcsapretek adja, nem csak a sült húsok mellé kiváló, hanem jó alap lehet egy könnyű tortillához is....

Salátás tortilla

Hozzávalók:

  • 1 csomag, eisberg Family vagy Grill salátakeverék
  • 4 tortillalap
  • 100 g borjúmájas
  • 4 evőkanál narancsos répalekvár, vagy áfonyalekvár

Elkészítés:
Vegyél négy tortillát, és száraz serpenyőben vagy akár nyílt láng felett melegítsd meg!

Kend rá a borjúmájat, valamint a narancsos répalekvárt, a tetejét pedig szórd meg eisberg Family, vagy Grill salátakeverékkel! Szorosan csavard fel és fogpiszkálót vagy bambusz nyársat szúrj bele 2 centinként, hogy ne essen szét. Majd szépen vágd fel és már tálalhatod is!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2052634&banner=2052645&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük