Egyedényes, krémes zöldséges tészta - Gyors recept hétköznapokra
Az egyedényes ételeket gyerekjáték elkészíteni. A zöldségek roppanósak maradnak, a tészta pedig selymes lesz.

Egyedényes, krémes zöldséges tészta - Gyors recept hétköznapokra
Ez is érdekelhet

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja (x)

Nyaralj korlátok nélkül! (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Ünnepelj együtt a dm-mel! Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla! (x)

beauty and style

Rosszul borotválod a lábadat? 3 veszélyes hiba, amit a legtöbb nő elkövet »

A 22 éves modell igazi retró szépség az új fotókon: 50 éve is imádták volna »

Kockás dekoráció az esküvőn: így használd az ősz egyik kedvenc mintáját »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Tele van a piac friss zöldségekkel, válogasd össze kedvenceidet, és dobj össze belőlük egy isteni tésztát. Még egyszerűbb lesz a dolgod, ha a méltán kedvelt egyedényes változatot készíted el. A mosogatást is egyszerűen letudod. A zöldséges tészta könnyű, nem száraz, és hús nélkül is laktató.

Hozzávalók:

  • 25 dkg tészta
  • 10 dkg parmezán
  • 1 csokor spárga
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 0.5 db cukkini
  • 1 dl tejszín
  • bors
  • oregánó
Recept idők

Elkészítés:

A zöldségeket tisztítsd meg, a cukkinit karikázd fel, a spárgát és a paprikát vágd kisebb darabokra, a hagymát pedig két részre. Dobd egy nagyobb fazékba, add hozzá a tésztát, majd szórd meg a fűszerekkel. Öntsd fel hét és fél deci vízzel, és közepes lángon főzd fedő nélkül körülbelül 10 percig. Közben kevergesd, nehogy a tészta összeragadjon. Arra azonban vigyázz, hogy a zöldségeket ne törd össze. Ha a víz elpárolog, és a tészta puha, öntsd hozzá a tejszínt, és szórd meg reszelt parmezánnal. Hagyd egyet rottyanni, és már tálalhatod is.

Ezt is szeretjük