7 kedvenc csirkés-sajtos fogás
Képekkel és receptekkel a legfinomabbak!
A csirkehúst nem lehet nem szeretni, sajttal meg pláne.

Dia

	Sajttal töltött, rántott csirkecomb	A felsorolás legösszetettebb tétele a töltött, rántott csirkecomb, de ne ijedj meg, ezt sem lesz bonyolult elkészítened, csupán annyi nehezítés van benne, hogy a szokásos panírozás előtt még jól meg kell töltened sajttal a kiszemelt húsokat. A dolgodat nagyban megkönnyítheted azzal, ha eleve combfilét vásárolsz, így már tényleg nem lesz nehéz feladat. Itt a pontos recept.

Sajttal töltött, rántott csirkecomb

A felsorolás legösszetettebb tétele a töltött, rántott csirkecomb, de ne ijedj meg, ezt sem lesz bonyolult elkészítened, csupán annyi nehezítés van benne, hogy a szokásos panírozás előtt még jól meg kell töltened sajttal a kiszemelt húsokat. A dolgodat nagyban megkönnyítheted azzal, ha eleve combfilét vásárolsz, így már tényleg nem lesz nehéz feladat. Itt a pontos recept.

Dia

	Egyszerű, sajttal sült csirkemell	Ennél az ételnél tényleg nem létezik egyszerűbb fogás, ha megvannak a hozzávalók, és eltalálod a sütési hőfokot, akkor biztosan minden rendben lesz. Annak ellenére, hogy nagyjából a tükörtojás és a vajas kenyér a két vetélytársa bonyolultságban, külsőre mindenképp mutatós fogás - és szerencsére ízre is. Hogy biztosra mehess, így süsd meg!

Egyszerű, sajttal sült csirkemell

Ennél az ételnél tényleg nem létezik egyszerűbb fogás, ha megvannak a hozzávalók, és eltalálod a sütési hőfokot, akkor biztosan minden rendben lesz. Annak ellenére, hogy nagyjából a tükörtojás és a vajas kenyér a két vetélytársa bonyolultságban, külsőre mindenképp mutatós fogás - és szerencsére ízre is. Hogy biztosra mehess, így süsd meg!

Dia

	Sajtos-csirkés tészta	A legegyszerűbb csirkés fogás, amit csak készíthetsz, ez a tésztaétel. Végtelenül egyszerű, mégis nagyszerű vacsora ez - miután bemutatkoztál a tűzhelynek, egyszerűen csak főzz tésztát, pirítsd meg a csirkemellet vagy a combfilét, majd dolgozd őket össze, és adj hozzájuk jó sok sajtot. A részletes leírást itt találod!

Sajtos-csirkés tészta

A legegyszerűbb csirkés fogás, amit csak készíthetsz, ez a tésztaétel. Végtelenül egyszerű, mégis nagyszerű vacsora ez - miután bemutatkoztál a tűzhelynek, egyszerűen csak főzz tésztát, pirítsd meg a csirkemellet vagy a combfilét, majd dolgozd őket össze, és adj hozzájuk jó sok sajtot. A részletes leírást itt találod!

Dia

	Gyors sajtos csirke	Ha csak fél órád van a főzőcskére, akkor se aggódj egy pillanatig se, hiszen ezt a zamatos ételt pont ennyi idő alatt tökéletesre készítheted, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki megnyalja utána a tíz ujját. Ha nehéz napod volt, vagy egy oldottabb hangulatú estére készíted, akkor nem maradhat el mellőle egy pohár könnyű fehérbor sem. Itt találod a receptet.

Gyors sajtos csirke

Ha csak fél órád van a főzőcskére, akkor se aggódj egy pillanatig se, hiszen ezt a zamatos ételt pont ennyi idő alatt tökéletesre készítheted, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki megnyalja utána a tíz ujját. Ha nehéz napod volt, vagy egy oldottabb hangulatú estére készíted, akkor nem maradhat el mellőle egy pohár könnyű fehérbor sem. Itt találod a receptet.

Dia

	Rakott csirkés tészta	Ha egy kicsit komolyabb, mégis egyszerű vacsorát szeretnél, akkor gondold egy kicsit tovább a sajtos-csirkés tésztát, és, miután összeállítottad, tedd egy tűzálló edénybe, majd forró sütőben pirítsd rá a sajtot. Esetleg tegyél alá egy kis tejfölt, ez már igazi lakoma lehet. Kattints ide a receptért!

Rakott csirkés tészta

Ha egy kicsit komolyabb, mégis egyszerű vacsorát szeretnél, akkor gondold egy kicsit tovább a sajtos-csirkés tésztát, és, miután összeállítottad, tedd egy tűzálló edénybe, majd forró sütőben pirítsd rá a sajtot. Esetleg tegyél alá egy kis tejfölt, ez már igazi lakoma lehet. Kattints ide a receptért!

Dia

	Sajtos-tejfölös sült csirkemell	Ehhez az ételhez három dologra lesz egészen biztosan szükséged: sok sajtra, rengeteg tejfölre és persze némi friss csirkemellfilére. Ha ezek megvannak, már nagyot nem hibázhatsz, a fűszerezésre és a sütési időre figyelj, és akkor biztosan tökéleteset alkothatsz. Vendégséghez is ideális, óriási adagokban készítheted, és nincs, aki ne szeretné. Így készítsd!

Sajtos-tejfölös sült csirkemell

Ehhez az ételhez három dologra lesz egészen biztosan szükséged: sok sajtra, rengeteg tejfölre és persze némi friss csirkemellfilére. Ha ezek megvannak, már nagyot nem hibázhatsz, a fűszerezésre és a sütési időre figyelj, és akkor biztosan tökéleteset alkothatsz. Vendégséghez is ideális, óriási adagokban készítheted, és nincs, aki ne szeretné. Így készítsd!

Dia

	Gyors csirkés lasagne	A húsos-besameles raguval rakott tésztalapok sok-sok sajttal megszórva az igaziak, és egyáltalán nem bonyolult őket tökéletesre készíteni. Ha megvannak a lapok, ízesítsd a csirkét hangulatod szerint, vágd jó apróra, készíts el mindent, halmozd egymásra egy jénai tálban, és már mehet is a sütőbe. Amíg sül, és a lakást belengi az illata, dőlj hátra nyugodtan, és olvass egy kicsit. A pontos receptet itt találod.

Gyors csirkés lasagne

A húsos-besameles raguval rakott tésztalapok sok-sok sajttal megszórva az igaziak, és egyáltalán nem bonyolult őket tökéletesre készíteni. Ha megvannak a lapok, ízesítsd a csirkét hangulatod szerint, vágd jó apróra, készíts el mindent, halmozd egymásra egy jénai tálban, és már mehet is a sütőbe. Amíg sül, és a lakást belengi az illata, dőlj hátra nyugodtan, és olvass egy kicsit. A pontos receptet itt találod.

Ezt is szeretjük
Fotó: