8 igazán ízletes fogás csirkecombból: mind nagyon egyszerű, de finom
Ne csak rántsd a csirkecombot, a legkülönbözőbb variációkban elkészítheted! Szószokkal, fűszerekkel, zöldségekkel is fenséges. Ezek a legjobb változatok!
Szárnyát vagy combját? Ha utóbbi mellett döntesz, nem fogsz csalódni. Feltéve, ha jól készíted el. Olcsóbb, mint a mell, és nem olyan száraz. Az azonban fontos, hogy jó minőségű húst válassz. Rengeteg módon variálhatod, készítheted baconbe tekerve, zöldségekkel, szószokkal leborítva.
A csirkecombot megsütni nem nagy ügy, általában elég kicsit ízesíteni, betenni a sütőbe, és néha ránézni. Ám akkor az igazi, ha a bőre szép fényes, kívül ropogós, belül pedig omlós és szaftos. Ehhez elengedhetetlen egy jó pác és a locsolgatás. Érdemes pihentetni a húst a fűszeres keverékben, hogy átvegye a comb a csodás ízeket és illatokat.
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- paprika
- gulyásleves
A gulyástól a hortobágyi palacsintáig: a legfinomabb házias, magyaros ételek
- krumpli
- rakott krumpli