Ropogós rozmaringos csirkecomb vele sült almával: csak pakolj mindent a sütőbe
Ha szereted a fűszeres csirkecombot, legközelebb dobj be mellé a sütőbe almát is!
Ez az egyik legjobb gyümölcs-hús kombináció! A csirkecomb az almától még különlegesebb és zamatosabb lesz. Ha szívesen kísérletezel, tálald fűszeres, fahéjas rizzsel, nagyon illik hozzá. Ha mégis a hagyományos köret mellett döntenél, rakj a tepsibe krumplit is.
Csirkecomb sült almával
Hozzávalók 4 személyre
- 8 db csirkecomb
- 2 db alma
- 2 ág rozmaring
- 1 db vöröshagyma
- 2 db fokhagyma
- só
- bors
Elkészítés:
A csirkecombokat tisztítsd meg, törölgesd át papírtörlővel, majd jól dörzsöld be fokhagymával, sóval, borssal. Óvatosan nyúlj be a bőr alá is. Ha teheted, pihentesd a hűtőben legalább egy órán át, hogy a hús jól magába szívja az ízeket.
Rendezd a combokat egy zsiradékkal kikent tepsibe, rakj melléjük gerezdekre vágott almát. Halmozz a hús tetejére vöröshagymát, rozmaringot, és önts alá kevés vizet vagy bort. Fedd le fóliával, és 180 fokon süsd meg 45-60 perc alatt. Ha könnyen beleszalad egy hegyes kés, biztosan elkészült. Amennyiben szükséges, magasabb hőfokon, fólia nélkül pirítsd még kicsit.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció