15 perces gyümölcsös chia puding
Csatlakozz te is a chiarajongókhoz, készíts gyorsan isteni pudingot! Már az első kanál rabul ejt.
A gyümölcsös chiapuding eséllyel szállhatna harcba a legegészségesebb pohárkrém címért. Az édes, kókuszos ízhez remekül passzol a kissé savanykás ribizli és a ropogós mogyoró. Érdemes este összeállítani, és másnap reggelire elfogyasztani. Kard Éva receptje ezúttal is ütős.
Chiapuding
Hozzávalók 4 személyre
- 5 dkg kókuszreszelék
- 5 dkg ribizli
- 4 dl kókusztej
- 4 dkg chia mag
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2-3 evőkanál mogyoró
- fél citrom
- eritrit
Elkészítés:
Öntsd a kókusztejet egy lábosba, add hozzá a kókuszreszeléket, a vaníliás cukrot, majd kevergetve melegítsd forráspontig. Vedd le a tűzről, és hűtsd langyosra. Ezután mehet hozzá a chia mag, ízlés szerinti eritrit, és reszeld hozzá a citromhéjat, majd alaposan keverd össze. A poharakba rakj apróra vágott mogyorót vagy mandulát, és kanalazd rá a pudingot.
Tedd legalább három-négy órára a hűtőbe, hogy kellően megdermedjen, és az ízek jól összeérjenek. Tálalás előtt vedd ki a pohárkrémet a hűtőből, majd ízlés szerint szórd meg ribizliszemekkel és kókuszchipsszel. Persze más gyümölccsel is kínálhatod.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció