Bazsalikomos paradicsomleves
Ahogy az olaszok csinálják
Ha szereted a hagyományos módon készült levest, ezt a változatot imádni fogod. Egyszerűen mennyei.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Ezt soha ne tedd a bőröddel: korábban fogsz ráncosodni, ha így bánsz vele »

Nicole Kidman hajszíne az őszi szezon új kedvence: ezt fogják legtöbbször kikeverni a fodrászok »

Ilyen egyszerű elkészíteni Meghan hercegné tökéletes kis kontyát – 5 perc alatt össze lehet dobni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A paradicsomlevest általában betűtésztával vagy sajttal kínálják, és rengeteg variációja ismert.

Ha mediterrán ízekre vágysz, készítsd el olasz módra! Szinte egyszerűbb, mint az eredeti recept.

Bazsalikomos paradicsomleves

Hozzávalók:

  • 1,5 l zöldségleves
  • 90 dkg paradicsom
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál paradicsompüré
  • 2 evőkanál friss bazsalikom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors

Elkészítés ideje:

35 perc.

Elkészítés menete:

Az apróra vágott vöröshagymát futtasd meg a felforrósított olajon. Keverd hozzá a zúzott fokhagymát, a felkockázott paradicsomot, a paradicsompürét, a zöldséglevest, és ízesítsd borssal és egy kevés sóval.

Forrald össze az egészet, majd botmixerrel mixeld addig, amíg krémes állagú nem lesz. Szórd bele a bazsalikomot, és hagyd lehűlni, de akár forrón is fogyaszthatod.

Ezt is szeretjük