Bazsalikomos paradicsomleves
Ha szereted a hagyományos módon készült levest, ezt a változatot imádni fogod. Egyszerűen mennyei.
A paradicsomlevest általában betűtésztával vagy sajttal kínálják, és rengeteg variációja ismert.
Ha mediterrán ízekre vágysz, készítsd el olasz módra! Szinte egyszerűbb, mint az eredeti recept.
Bazsalikomos paradicsomleves
Hozzávalók:
- 1,5 l zöldségleves
- 90 dkg paradicsom
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 evőkanál paradicsompüré
- 2 evőkanál friss bazsalikom
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- bors
- só
Elkészítés ideje:
35 perc.
Elkészítés menete:
Az apróra vágott vöröshagymát futtasd meg a felforrósított olajon. Keverd hozzá a zúzott fokhagymát, a felkockázott paradicsomot, a paradicsompürét, a zöldséglevest, és ízesítsd borssal és egy kevés sóval.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Forrald össze az egészet, majd botmixerrel mixeld addig, amíg krémes állagú nem lesz. Szórd bele a bazsalikomot, és hagyd lehűlni, de akár forrón is fogyaszthatod.
OLVASD EL EZT IS!
- leves
- brokkoli
Laktató, karcsúsító brokkolikrémleves
- hagyma
- leves
Könnyű, náthaűző hagymaleves
- zöldség
- zsírégető