Pillekönnyű barackos, áfonyás piskóta, amely szép magasra feljön
Ha vizet is keversz a barackos-áfonyás piskótába, még légiesebb lesz.

Pillekönnyű barackos, áfonyás piskóta, amely szép magasra feljön
Ez is érdekelhet

Országos Iskolakert-fejlesztési Program: úton egy környezettudatos generáció felé (x)

Bónusz napok a dm-ben: szuper ajánlattal vár kedvenc drogériád (x)

beauty and style

Feszesíti, és kívül-belül megszépíti a bőrt a sárgarépa: villámgyors házi arcpakolás »

Ez a blézer az őszi szezon legdögösebb viselete: még a snassz szetteket is menővé teszi »

Michael Jackson 22 éves lánya igazi vadóc: vagány fotókon a gyönyörű modell »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A régi kedvenc piskótával mindig biztosra mehetsz, különböző idénygyümölcsökkel feldobva még ellenállhatatlanabb. Tökéletes, ha vendégeket vársz, de akár hétköznap is elkészítheted, mert nincs vele sok munka. Ennek a barackos-áfonyás sütinek vizes piskóta az alapja, amely kevésbé kényes, viszont szép magasra feljön.

Barackos, áfonyás süti

Hozzávalók 16 szelethez:

  • 25 dkg őszibarack
  • 15 dkg áfonya
  • 20 dkg liszt
  • 15 dkg cukor
  • 10 evőkanál forró víz
  • 4 db tojás
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 csipet
Recept idők

Elkészítés:

A tojásokat válaszd ketté, és a sárgáját keverd a cukorral körülbelül tíz percig gépi habverővel. Ha halványsárga és krémes, felváltva add hozzá a forró vizet és a sütőporral vegyített lisztet. Ha csomómentes, egy csipet sóval verd kemény habbá a tojásfehérjét, és óvatosan, több részletben forgasd a masszába.


Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, és öntsd bele a tésztát, majd kicsit egyengesd el. A barackot magozd ki, és vágd cikkekre, majd az áfonyával együtt mosd meg, és csepegtesd le. Végül rakd ízlésesen a tészta tetejére. Tedd előmelegített sütőbe, és süsd meg 160 fokon 25-30 perc alatt. Ha aranybarna, és szépen megemelkedik, szúrj bele egy hegyes, éles kést. Ha nem ragad rá a tészta, kiveheted a sütőből. Felszeletelve, ízlés szerint porcukorral tálald.

A legjobb konyhai eszközök sütéshez

Praktikus és vidám eszközökkel öröm lesz a sütés kicsiknek és nagyoknak is. Nézz körbe a FeminaShopban és szerezd be a kedvencedet!

Itt találod a termékeket!

Promóció

Ezt is szeretjük