Baconbe tekert, egészben sült sertéskaraj - Ezeket a fűszereket masszírozd a húsba
Az omlós sült sertéskaraj igazán káprázatos főétel, izgalmas ízekkel.

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)
Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)
Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

10 egyszerű mód, ahogy a fehér pólót viselheted: hogy változatos legyen »
10 perces intenzív hasizomtorna: leizzasztja a felesleges zsírt »
40 évesen leöregezték, 60 felett újra a márka arca lett a gyönyörű színésznő »
retikül.hu
A te BMI-d:
Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!
A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.
Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!
Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!
Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!
A fűszeres, egészben sült sertéskaraj ünnepi ebédeken is megállja a helyét. A hús hidegen és melegen is kitűnő, neked csak össze kell állítani, a többit bízd a sütőre.
Legjobb, ha magos mustárral kened be a karajt, és akár még kevés mézet is keverhetsz hozzá. Sokkal ízletesebb lesz, ha legalább egy éjszakán át pácolod.

Baconbe tekert sertéskaraj
Hozzávalók:
- 1,5 kg sertéskaraj
- 20 dkg bacon
- 3 evőkanál mustár
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál aprított rozmaring
- só
- bors
A sertéshúst mosd meg, törölgesd át papírtörlővel. Keverd össze az olívaolajat a zúzott fokhagymával, a sóval, a borssal és a rozmaringgal, majd dörzsöld be vele a húst. Fóliával lefedve tedd legalább egy-két órára a hűtőbe.
Pihentetést követően a sertéskarajt tekerd baconbe, és kend be mustárral. Rakd kevés zsiradékkal kikent tepsibe, és öntsd rá a páclét. Told 180 fokos sütőbe, és süsd meg másfél-két óra alatt. Akkor jó, ha a hús puha, tehát könnyen beleszalad egy hegyes kés, a mustáros kéreg pedig szép piros.