Baconbe tekert, extra ropogós csirkecomb: finom szaftosra sül a sütőben
A változatosan elkészíthető csirkecombot mustáros pácban pihentetve, baconbe tekerve is próbáld ki!
A bacon ropogósra sül, a hús omlós, szaftos, a pác pedig még finomabbá teszi a combokat. Az elkészítése gyors, egyszerű. A húst érdemes pácolni, hogy még zamatosabb legyen. A hagyományos köretek mellett rizottóval is tálalhatod.
Baconbe tekert csirkecomb
Hozzávalók
- 8 db csirkecomb
- 8 szelet bacon
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál mustár
- só
- bors
Elkészítés:
A csirkecombokat mosd meg, törölgesd szárazra, és sózd be. Az olajat keverd össze a mustárral és a borssal, majd kend be vele a húst. Ha van időd, pácold a hűtőben egy-két órán át.
Pihentetés után a combokat tekerd be egy szelet baconbe, és rakd zsiradékkal kikent tepsibe. Locsolj a hús alá vizet, fedd le fóliával, és mehet az előmelegített sütőbe. Süsd 180 fokon 40 percig. Ha szükséges, a végén vedd le a fóliát, és pirítsd meg a bacont.
Az egytepsis citromos csirkecomb különleges és fenséges, összedobni viszont egyszerű.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció