Immunerősítő almás céklasaláta: pillanatok alatt megvan, és nagyon egészséges
Az almás céklasaláta csupa nyers hozzávalóból készül, így még több vitamin marad benne.

Az almás céklasaláta immunerősítő finomság, tele fontos vitaminokkal, ásványi anyagokkal és csodás ízekkel. A zöldség, a gyümölcs és az öntet tökéletes harmóniát alkotnak. A zöldfűszerek közül jól illik hozzá a kakukkfű és a petrezselyem is. Ízlés szerint lila vagy fokhagymával tovább turbózhatod.
Almás céklasaláta
Hozzávalók
- 4 db cékla
- 3 db alma
- 3 teskanál méz
- 0.5 db citrom
- zöldfűszer
- bors
Elkészítés:
A céklát alaposan mosd meg, majd hámozd meg, és vágd kis darabokra, vagy reszeld le. Az almát héjastól darabold körülbelül akkorára, mint a cékla. Egy tálban keverd össze a mézet és a citrom levét, szórj hozzá kevés borsot, majd öntsd a zöldség-gyümölcs keverékre. Szórd meg zöldfűszerrel, forgasd össze, és tedd egy-két órára a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
A céklát nagyon kreatívan felhasználhatod, sütve, rozmaringgal könnyed vacsora vagy köret is lehet.