Gesztenyekrémes torta

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

A kávéfilter erre is jó: olcsó trükk a smink tökéletesítésére »

Magyar márka táskái New Yorkban: a Nini Molnar nemzetközi sikerekre tör »

Felejtsd el az uncsi karácsonyi zoknit: ajándékozz élményt! (x) »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gesztenyekrémes torta

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 tojás
  • 12 dkg liszt
  • 12 dkg cukor
  • késhegynyi sütőpor
  • fél citrom reszelt héja
  • 3 dl szójatej
  • 1 csomag vaníliás puding
  • 15 dkg margarin
  • 10 dkg cukor
  • 1 csomag gesztenyemassza
  • 2,5 dl tejszín
Recept idők

Elkészítés:

Piskóta:

Kemény habbá verem a tojásfehérjét a cukorral. Egyenként hozzákeverem a sárgáját. Utána óvatosan beleforgatom a sütőporos lisztet. Előmelegíttet sütőben 15-20 perc alatt készre sütöm.

Krém:

Sűrű pudingot főzők. A margarint kikeverem a cukorral. A kihűlt pudinghoz hozzáadom a gesztenyemasszát. Addig keverem, míg nem lesz csomómentes. Utána hozzákeverem a margarint. A tejszínből kemény habot verek, és a gesztenyés krémhez keverem.
Sima tejből is el lehet készíteni.

Ezt is szeretjük