Gesztenyekrémes torta

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gesztenyekrémes torta

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 tojás
  • 12 dkg liszt
  • 12 dkg cukor
  • késhegynyi sütőpor
  • fél citrom reszelt héja
  • 3 dl szójatej
  • 1 csomag vaníliás puding
  • 15 dkg margarin
  • 10 dkg cukor
  • 1 csomag gesztenyemassza
  • 2,5 dl tejszín
Recept idők

Elkészítés:

Piskóta:

Kemény habbá verem a tojásfehérjét a cukorral. Egyenként hozzákeverem a sárgáját. Utána óvatosan beleforgatom a sütőporos lisztet. Előmelegíttet sütőben 15-20 perc alatt készre sütöm.

Krém:

Sűrű pudingot főzők. A margarint kikeverem a cukorral. A kihűlt pudinghoz hozzáadom a gesztenyemasszát. Addig keverem, míg nem lesz csomómentes. Utána hozzákeverem a margarint. A tejszínből kemény habot verek, és a gesztenyés krémhez keverem.
Sima tejből is el lehet készíteni.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük