Töltött-sült paradicsom

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Palvin Barbi talán sosem volt még ennyire formás: dögösebb fürdőruhában, mint valaha »

Nagyon csajos az új hajszíntrend: mindenki megfordul utána az utcán »

9 karcsúsító ruhafazon, ami tökéletes homokóra alakot varázsol - Észbontóan nőiesek! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 12 db paradicsom
  • 15 dkg hajdina
  • 4 dkg vaj
  • 4 szál újhagyma
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 db sárgarépa
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 db tojás
  • 10 dkg reszelt, füstölt sajt
  • őrölt bors
  • bazsalikom
  • 2 dl zöldségleves, lehet kockából is
Recept idők

Elkészítés:

A paradicsomok kalapját levágjuk, a magokat kikanalazzuk, sóval, borssal, fűszerezzük, a hajdinát zöldséglevesben megpároljuk. Vajat hevítünk, a felszeletelt hagymát megpároljuk benne, majd hozzáadjuk a kockákra vágott sárgarépát, a zöldborsót, megfuttatjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. A tojással együtt a hajdinához adjuk, jól összekeverjük, majd a paradicsomokba töltjük. Megszórjuk reszelt sajttal, majd visszatesszük a kalapokat, a tetejüket, és 180 fokon sütjük. Bazsalikommal díszítve tálaljuk. Hidegen, és melegen is ajánlom.

Blog.hu ajánló