Gombasütemény

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Ha válaszolsz erre a 3 kérdésre, tudni fogod, milyen legyen az esküvői sminked »

Olcsó, házi gyanta 3 összetevőből, amitől nem lesz kiütéses az érzékeny arcbőr »

Fázós vagy? 10 megszívlelendő öltözködési trükk télre »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gombasütemény

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg darált keksz
  • 30 dkg porcukor
  • 50 dkg babapiskóta
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • pici rum
  • tej
  • étcsokoládé
Recept idők

Elkészítés:

A kekszet a porcukorral, kevés rummal és a tejjel összegyúrjuk.
A kekszmasszát teaszűrőbe vagy pici merőkanálba nyomjuk, így készül el a gomba feje.
Közben a tetejére olvasztunk étcsokoládét kevés olajjal, ezzel kenjük be a gombafejeket.
A krémhez a margarint a cukorral és tojássárgával habosra keverjük.
A babapiskótát kettévágjuk, és kettőt összeragasztunk. Pici tejjel megkenjük, hogy a kókuszreszelék rátapadjon.
A szárát kevés krémmel ragasztjuk a fejhez.

Ezt is szeretjük