Gombasütemény

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombasütemény

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg darált keksz
  • 30 dkg porcukor
  • 50 dkg babapiskóta
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • pici rum
  • tej
  • étcsokoládé
Recept idők

Elkészítés:

A kekszet a porcukorral, kevés rummal és a tejjel összegyúrjuk.
A kekszmasszát teaszűrőbe vagy pici merőkanálba nyomjuk, így készül el a gomba feje.
Közben a tetejére olvasztunk étcsokoládét kevés olajjal, ezzel kenjük be a gombafejeket.
A krémhez a margarint a cukorral és tojássárgával habosra keverjük.
A babapiskótát kettévágjuk, és kettőt összeragasztunk. Pici tejjel megkenjük, hogy a kókuszreszelék rátapadjon.
A szárát kevés krémmel ragasztjuk a fejhez.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük