Hagymaropogós
- Eltávolítják a maradék sminket és a szennyeződéseket: hatékony szilárd arctisztítók árakkal, lelőhelyekkel »
- A 48 éves Victoria Beckham melltartóban, nyuszifülekkel pózol a címlapon: rég láttunk róla ilyen szexi, bevállalós képeket »
- A farmerdzseki megunhatatlan klasszikus: a most divatos fazonokat nőies és sportos stílusban is viselheted »

- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
- Vastag Csaba címlapon új barátnőjével: a gyönyörű Evelinnel már össze is költöztek
- 10 ismert magyar közmondás, amiből elvettünk egy-egy szót: tudod, mi hiányzik?

Hagymaropogós
Hozzávalók 2 személyre
- 2 db vöröshagyma (nagy)
- 20 dkg kukoricaliszt
- 1/2 mk szódabikarbóna
- 1/2 mk őrölt chili
- 1/2 mk kurkuma
- 1 tk só
- 2 dl hideg víz
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A vöröshagymát pucoljuk meg, vágjuk fel közepes kockákra, majd tegyük langyos, sós vízbe kb. egy fél órára. (Nagyobbra vágjuk, mint pl. a pörkölt alá valót.)
A kukoricalisztet keverjük össze a sóval, a szódabikarbónával, a kurkumával, és az őrölt chilivel, majd apránként keverjük hozzá a hideg vizet, hogy egy sűrűbb palacsintatésztát kapjunk.
A vöröshagymát alaposan csepegtessük le, majd keverjük hozzá a masszához.
Egy serpenyőbe hevítsünk bőséges mennyiségű olajat, majd evőkanálnyi halmokat tegyünk bele a hagymás-masszából.
Ezután mérsékeljük a hőfokot, majd mindkét oldalát süssük szép pirosra, ropogósra. (Közepes lángon süssük, hogy a hagyma átsüljön.)
Amikor a hagymaropogós szép pirosra sült, szedjük ki egy papírtörlőre, hogy a felesleges zsiradékot felszívja.
Tálaláskor ízlés szerint natúr joghurttal, esetleg tejföllel kínáljuk.

Még több recept