Omlett

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Tasnádi Bence színész jóképű, tehetséges és lázadó – Akárcsak Mozart, akit játszik

beauty and style

Ezt a trendet a fázósak is imádni fogják: meglepő, mennyire feldobja a szettet a hatalmas sál, és jó beleburkolózni »

Nyújtja a lábakat és nőiessé tesz minden szettet: így viseld a térd fölé érő csizmát »

Ultranőies frizurák, melyek kihozzák a maximumot a vékony szálú, lelapuló hajból: pofonegyszerűen elkészülnek »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Mivel régen volt omlett, így ez került ma reggel az asztalra, természetesen picit felturbózva.

Omlett

Hozzávalók 2 személyre:

  • 3 tojás
  • 2 szelet gm sonka
  • 3 koktélparadicsom
  • 1 szelet Pannónia sajt (ízlés szerint használhatunk bármilyen sajtot)
  • 1 mk kacsazsír a sütéshez
  • Só és aprított petrezselyemzöld
Recept idők

Elkészítés:

A sonkaszeleteket félbevágom, egy grillserpenyőben megsütöm, a sajtot felszeletelem, a paradicsomokat kettévágom.

A tojásokat egy tányérban, villával alaposan felverem úgy, hogy a teteje habos legyen, sózom. Ízlés szerint gazdagíthatjuk egy-két evőkanál tejszínnel, ezt én most kihagytam.

A kacsazsírt felolvasztom a serpenyőben, amikor a serpenyő felforrósodott ráöntöm a felvert tojást és picit visszább veszem a hőfokot, de nem veszem teljesen takarékra, mert a tojás úgyis visszahűti a serpenyőt.

Addig sütöm, míg a teteje krémes - de nem nyers - lesz, majd tányérra teszem, ráteszem az előkészített sonkát, sajtot, paradicsomot, megszórom aprított petrezselyemmel és forrón tálalom.

Jó étvágyat!

Ezt is szeretjük