Sült kacsacomb

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Kisminkelte az anyukáját, és 10 évet fiatalított rajta: ennyit számít egy kis festék, ha jól kerül fel »

Divatos, szexi harisnyák az ünnepi ruhához: megdobják az önbizalmat »

Miért imádjuk a karácsonyi pulcsikat? (x) »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sült kacsacomb

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 kacsacomb
  • fél kg krumpli
  • 1 fej fokhagyma
  • zsír
Recept idők

Elkészítés:

A kacsacombokat alaposan megtisztítom, majd megsózom, jól megszurkálom fokhagymagerezdekkel, de akár a hús mellé is tehetem a fokhagymát. Kevés vízben, jól kizsírozott edénybe felteszem a tűzhelyre párolni. Közben a krumplit megpucolom, és kb. félig megfőzöm. Ha a kacsa már puha, egy tepsibe beleöntöm a szaftot, arra a krumplit szépen lerakom, majd a húst rá, és szép barnára sütöm. Párolt káposztával tálalom.

Ezt is szeretjük