Diós-lekváros zserbó

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Szupercuki cicás körmök percek alatt, a legegyszerűbb módszerrel »

10 gyönyörű kocsidekor, hogy stílusosan érkezzen a menyasszony »

Rizsvizes szövetmaszk házilag: luxus arcápolás otthon, fillérekből »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nagyszüleim receptje, imádjuk.

Hozzávalók 4 személyre:

  • A tésztához:
  • 25 dkg margarin vagy vaj
  • 1 kk cukor
  • fél kg liszt
  • 2 dkg élesztő
  • 1 dl tej
  • 2 tojássárgája
  • késhegynyi szódabikarbóna
  • csipetnyi só
  • 10 dkg cukor
  • A töltelékhez:
  • darált dió (töltelék)
  • cukor
  • lekvár
  • A tetejére:
  • tortabevonó
Recept idők

Elkészítés:

A tejet meglangyosítjuk, belerakjuk az élesztőt a cukorral és egy kis liszttel, s hagyjuk felfutni, majd a többi tésztához való hozzávalóval összekeverjük, jól összegyúrjuk és hideg helyen 1 órát pihentetjük. Ezalatt a töltelék hozzávalóit összedolgozhatjuk.
Három részre osztjuk a tésztát, és lappá gyúrjuk, majd, kikent tepsibe egymásra helyezzük úgy, hogy a lapok közé kenjük a tölteléket, majd kisütjük. Az olvasztott bevonóval megkenjük a tetejét, hagyjuk hűlni, majd felszeleteljük.

Blog.hu ajánló