Bazsalikomos csirkecomb

Ez is érdekelhet

Nyarat varázsol a nappalidba a technológia (x)

Oda a kontroll, oda az önbizalom: mi állhat a gyakori vizelési inger mögött? (x)

Fontos ügy mellé állt a Tesco: Nézd meg, kik a támogatott szervezetek! (x)

Egy kattintás, és kész a bevásárlás: csak 1 forint a kiszállítás (x)

beauty and style

Tökéletesen ráncba szedett szemöldök: sminkes mutatja meg, mit szabad, és mit nem »

Elképesztő módon segíti a bőrmegújulást: a kalcium ráncok ellen is jó »

Farmerek nőiesen: így viseld a legmenőbb fazonokat nyár végén »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Bazsalikomos csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkecomb
  • 4 db csirkemáj
  • 5 dkg szalonna
  • 10 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 dkg vaj
  • 1 evőkanál balzsamecet
  • fűszerkeverék

A szószhoz

  • 2 dl húsleves - lehet leveskockából is
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 nagy csokor bazsalikom
  • 2 evőkanál tejföl
Recept idők

Elkészítés:

A combokat kicsontozzuk, a szalonnát, csirkemájat, a hagymával együtt megdaráljuk. A gombát apróra vágjuk, majd a darált részekkel együtt a vajban megpároljuk, és ízlés szerint fűszerezzük. Hozzáadjuk az ecetet, és összeforraljuk. A combokat megtöltjük, és a levesben megpároljuk. Kivesszük, és kevés olajon pirosra sütjük. A maradék levet a felére forraljuk. A bazsalikomleveleket apróra vágjuk, és a vajjal simára keverjük. A tejfölt a hús levéhez adjuk, majd a vajjal, és a bazsalikommal simára keverjük. A húst, és a szószt együtt tálaljuk.

Ezt is szeretjük