Illatos őszibarack-sütemény

Ez is érdekelhet

Fedezd fel a gőzállomást, mellyel a vasalás gyorsabb, mint valaha! (x)

Pihenj meg, és vegyél lendületet a céljaidhoz egy hibátlan kávé felett! (x)

Utazás Kiállítás - Aktív hétvége van. Kezdd itt a nyaralás tervezését! (x)

Erről a magyar kozmetikai márkáról beszél mindenki (x)

beauty and style

Ki szervezze a lánybúcsút? Menyasszonyként mit tehetsz a buli érdekében? »

Házi arcszérum esszenciális olajokkal: késlelteti a bőröregedést, és feszesíti a kontúrokat »

Magyar tervezők Milánóban: 8 márka óriási lehetőséget kapott »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Illatos Őszibarack sütemény

Hozzávalók 6 személyre:

  • 20 dkg zsír
  • 30 dkg cukor
  • 2 tojás sárgája
  • 3 dkg liszt
  • 2 deciliter tej
  • 1 sütőpor
  • 1 vaníliás cukor
  • 80 dkg liszt
  • 25 dkg baracklekvár
  • 25 dkg porcukor
  • 1 rumaroma
  • 3 dkg Holland kakaó
  • 1 deciliter tej
  • vérnarancs és mandula aroma
  • tojásfehérje
Recept idők

Elkészítés:

A tésztához valókat összekeverjük, kivéve a 80 dkg lisztet. 45 percig pihentetjük, aztán hozzáadjuk a lisztet, és jól átgyúrjuk. Diónyi nagyságú gombócokra formázzuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Előmelegített sütőben süssük, vigyázzunk, hogy ne süssük túl, mert szétreped a tészta. Épp, hogy csak piruljon. Mikor kész van, kikaparjuk a közepét a tölteléknek. A töltelékhez valókat összekeverjük a kikapart tésztabelsőkkel. Ezzel megtöltjük a tésztát, és összeragasztunk 2 db-ot. A tészta egyik felét megkenjük vérnarancs aromával, a másikat mandula aromával. Ecsettel megkenjük tojásfehérjével, és meghempergetjük a kristálycukorral.

Ezt is szeretjük