Sajtos stangli

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

4 tipp: így védd a kisbabád bőrét! (x)

Vágyak, remények, pletykák: boldog békeidők hangulatát idéző, szellemes komédia érkezik (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

beauty and style

A 70-es években nem volt nőiesebb smink ennél, és most újra divatos – Póklábpillák egyszerűen »

A bőr és a haj csodafegyvere a squalane: elképesztő változást idéz elő »

Így még biztosan nem gondoltál a rövidnadrágra: nőies szettek, amikben ősszel is helyet kaphat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Sajtos stangli

Hozzávalók 6 személyre:

  • 40 dkg liszt
  • 28 dkg margarin
  • fél pohár tejföl
  • 1 tojássárga
  • szezámmag
Recept idők

Elkészítés:

A lisztet összedolgozzuk a puha margarinnal (mikróban egy kicsit melegítsük meg, de ne legyen folyós) a tejföllel és a sóval összedolgozzuk, majd hagyjuk pihenni legalább egy órán keresztül a hűtőben.

Ezután gyúródeszkán kb. félujjnyi vastagságra nyújtjuk, és megkenjük tojással, szórjuk meg szezámmaggal, kicsit vagdossuk be a tetejét, majd derejevágóval vágjuk fel.

Kivajazott tepsiben, előmelegített sütőben 15-20 perc alatt kész.

Ezt is szeretjük