Narancsos kacsa

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Palvin Barbi talán sosem volt még ennyire formás: dögösebb fürdőruhában, mint valaha »

Nagyon csajos az új hajszíntrend: mindenki megfordul utána az utcán »

9 karcsúsító ruhafazon, ami tökéletes homokóra alakot varázsol - Észbontóan nőiesek! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 6 db kacsacomb
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 50 dkg gomba
  • 2 dl barbecue szósz
  • 3 ek. cukor
  • 3 dl vörösbor
  • 2 db narancs
  • 1 ek. liszt
  • 1 kk. kakukkfű
  • pici bors, só
Recept idők

Elkészítés:

A kacsacombokat a szokásos módon megsütjük, akár még előző nap, a szaftját is félretesszük.

Olajon megpirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a gombát, megdinsztelünk, félrerakjuk.

Kevés olajon 3 ek. cukrot karamellizálunk, teszünk rá egy kanál lisztet és 3 dl vörösborral felöntjük, beforraljuk. A kacsa szaftját is beleöntjük.

Ehhez adunk 2 dl barbecue szószt, belereszeljük a 2 narancs héját és belecsavarjuk a narancsok levét. Hozzáadjuk a kakukkfüvet és a borsot, ízlés szerint sózzuk.

Amikor ez rottyan egyet, beleborítjuk a gombát és beletesszük a sült kacsacombokat, majd pár percig forraljuk, hogy a hús átvegye az ízeket.

Blog.hu ajánló