A leglehetetlenebb helyek, ahová WC-t szereltek: a lépcsőfeljáró kellős közepére is került

Olykor egészen különös helyeken helyeznek el WC-t: fotókon pár beltéri gyöngyszem.

wc-fura-helyen

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legkisebb helyiség, a mellékhelyiség, a hely, ahová a király is gyalog jár - ezerféleképpen hívják a WC-t, de bárhogyan is nevezik, tudjuk, hogy a lakás elengedhetetlenül szükséges, fontos szegletéről van szó.

Bár a WC esetében a funkció az alapvető szempont, sokan különleges dizájnnal, szép tapétával, mutatós dísztárgyakkal varázsolják kellemesebbé légkörét. Mások ugyanakkor egészen meglepő megoldásokkal teszik egyszerivé a WC-jüket. Igaz, utóbbi esetben az összeeszkábált, fúrt-faragott költeményeket nem az esztétikum iránti vágyakozás, hanem legtöbbször a szükségtől felpezsdülő kreativitás ihleti. 

WC-k fura helyeken

Érdemes vetni pár pillantást a következő megoldásokra, ugyanis ezeket a toaletteket borzasztóan lehetetlen helyekre szerelték. Egy biztos: az emberi leleményesség határtalan.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük