Íme Adele legújabb villája: 19 milliárdot fizet érte Sylvester Stallonénak

Adele 58 millió dollárnak megfelelő összegért vásárolja meg Stallone házát.

profimedia-0650477713

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tudjuk, hogy a sztárvilágban mekkora divatja van a lakás- és házvásárlásnak: a legtöbben talán alig szoknak meg egy ingatlant, máris túladnak rajta, és másikat keresnek.

Ezúttal Adele a vásárló fél, aki Sylvester Stallone mesés Beverly Hills-i házára vetett szemet. A színész 58 millió dollárt kér a pazar építményért és birtokért, ami forintban körülbelül 19 milliárdnak felel meg. A beltér többféle hangulatot vonultat fel. Jelen van benne a vagányság, de a családiasság, a kényelem, a divat és a romantika is, a kert pedig ugyancsak csodálatos. A kétszintes villa hatalmas franciaablakain át beárad a fény, nagy tereiben kellemes atmoszféra uralkodik. Érdemes kívül-belül vetni egy pillantást az énekesnő házára.

Nézd meg a mesés házat

Bár Stallone egy ideje árulta, nem véletlen, hogy Adele igent mond a házra: nézd meg, milyen kellemes és stílusos kívül-belül!

(Képek: Profimedia.)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük