Justin Timberlake tágas luxuslakását méregdrágán adta el: nézd meg fotókon a stílusos, fényárban úszó belteret

Az énekes exlakása világos és nagyon fiatalos, mégis elegáns.

profimedia-0651777311 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor az ember eladja a lakását, az élete egy darabját adja el, annak egy színterétől válik meg, ezért sosem könnyű meghozni a döntést.

Justin Timberlake helyében különösen nehéz dolgunk lett volna: csodás New York-i luxus penthouse lakását dobta piacra, és adta el nemrégiben. Az ár elképesztően magas volt, 29 millió dollár, azaz átszámolva mintegy 924 milliárd forint. Nem is csoda, hiszen az ingatlan pazar volt. Ami minket illet, talán nem is lett volna szívünk túladni rajta. 

Fotókon a lakás

A lakás fényárban úszik, elegáns, mégis elképesztően fiatalos, friss és inspiráló. A ház maga is egy főnyeremény, hiszen biztonsági rendszere, kialakítása abszolút sztárkompatibilis: porta, szobaszerviz, uszoda és fitneszközpont is található benne. Ryan Reynolds, Rebel Wilson és Jennifer Lawrence is rendelkezik itt lakással.

Nézd meg a lakást képeken! A fő színek a fehér, a barna árnyalatai és a fekete, mégis igazán friss és egyedi a beltér.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Profimedia.)

Ezt is szeretjük