10 helyiség, ami maga a megtestesült ízlésficam: hová tették a szemüket a lakók?

Ezek a belterek nem a szépségükkel gyönyörködtetik az embert.

covkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A lakás berendezése szép kihívás, hiszen egy üres térből kell kialakítani azt az otthont, amit az ember magáénak érez, és amibe felüdülés hazatérnie.

Ilyenkor a legtöbb ember belead apait-anyait, lakberendezési weboldalakat, bútorkatalógusokat búj, lázasan keresi a tökéletes dekorációs elemeket. Azonban hiába az igyekezet, ha a jóízlés cserben hagyja a tervezőt. Ilyen gyakorta megtörténik, és a végeredmény nemhogy csúnya lesz, de már-már vicces is. Sok fotó felkerült a netre, amelyek ilyen elbaltázott helyiségeket örökítettek meg. Érdemes szemezgetni belőlük.

10 helyiség, ami maga az ízlésficam

Ne feledjük, valaki úgy gondolta, számára a lehető legszebb belteret alkotta meg - azért egy picit mégis szabad mosolyogni a képeken.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Bored Panda.

Ezt is szeretjük