8 dizájnos WC fillérekből: különleges és otthonos lehet ez a kis hely is
Így lehet a legkisebb helyiség is csinos.

covkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mellékhelyiség - szokták mondani a lakás legkisebb helyiségére, a vécére. Pedig messze nem mellékes, sőt.

Sokan úgy gondolják, otthonuk ezen része kizárólag a fő funkciója miatt fontos, és nem kíván túlzott szépítgetést, hiszen az ember csak perceket tölt itt.

Legyen a vécé helyisége is átgondolt és szép

Mindeközben, ha végiggondoljuk, hogy napi hányszor pár percről van szó, és ezt összeadjuk, láthatjuk, hogy egészen sok időt vagyunk az egyáltalán nem mellékes helyiségben. Ráadásul, valahányszor betérünk ide, kicsit egyedül maradunk, magunkra figyelünk, gyorsan ráncba szedjük gondolatainkat, következő teendőnket. Mindezt egy üdítő környezetben érdemes megtenni a nap pozitív folytatása érdekében.

c

Mivel a helyiség nem nagy, leginkább a fal díszítése és a polcokon elhelyezett kisebb dekorációk kerülhetnek szóba. Vigyázat, telezsúfolni a vécéhelyiséget legalább akkora baki, mint dísztelenül hagyni azt. A cél az arany középút megtalálása. Tekints a vécéhelyiségre is a ház egy szobájaként, és vezesd át ide is a lakás többi részének színeit, stílusát, hangulatát. Hozz be olyan kiegészítőket, amelyek a többi szobát is szépítik: dísztárgyakat, növényt vagy műnövényt, órát, fali díszt. Ha polcok kerülnek a falra, akkor ezeket kényelmesen el tudod helyezni.

8 ötlet a vécéhelyiség dekorálására

Néhány filléres aprósággal szebbé varázsolható a legkisebb helyiség is. Divatos dísztárgyak, képkeretek, műnövények, kaspók, vázák és gyertyák kaphatók például a Pepco vagy a Kik üzletekben, így valóban kis kiadással megvalósítható a kigondolt dekoráció. Mutatunk néhány ötletet.

Képek: pinterest.com

Ezt is szeretjük