Pazar otthont rendezett be a világítótoronyban a norfolki nő: fotókon a beltér, amit a tengerpart ihletett

Szokatlan helyen, egy világítótoronyban alakított ki egy gyönyörű lakást a nő.

coverfoto

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Téglaház, panelház, rönkház vagy épp zsákház - sokféléről hallani, de arra aligha gondolna az ember, hogy akár egy régi világítótorony is magában foglalhat egy kényelmes, tetszetős otthont.

A mesebeli szépségű Norfolkban találni erre egy példát, ugyanis egy vállalkozó kedvű nő és családja egy ilyen épületben alakította ki álmai fészkét. A rendhagyó otthon körül dús növényzettől burjánzó kert zöldell, a beltér pedig rendkívül üde, kellemes - tökéletesen illeszkedik vízparti elhelyezkedéséhez. A fehér fal, a deszkázott felületek, a fekete és a kék színek tengerparti hangulatot teremtenek. Az épület ékessége az üvegezett nappali, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerpartra. Nem csoda, hogy tulajdonosa lelkendezve mesélt otthonukról: 

- Van abban valami varázslatos, hogy az esti sötétségben egy világítótoronyba térsz haza, majd reggel a hajnali fény fogad - fogalmazott egy, a The modern house oldalán olvasható interjúban.

Képeken a világítótoronyban kialakított fészek

- Amikor először eljöttünk Norfolkba, hogy megnézzük a világítótornyot, megállt a szívem a lépcsők láttán. Szomorkás volt a hangulat, de érezni lehetett a történelmet és magának az épületnek a történetét. A vastag falak, ha beszélni tudtak volna, sokat mesélhettek volna - folytatta a nő, de kezdeti aggodalmai azóta végleg elillanhattak.

Régi falak és sok munka ide vagy oda, a rendhagyó otthon valóban pazarul sikerült. Kívül-belül érdemes szemügyre venni a világítótorony-otthont: a konyhától a szobán át a nappaliig lenyűgözően sikerült.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük