4+1 vérforraló tipp a hálószobába
Ha végleg el akarod csavarni a párod fejét, esetleg ráférne a kapcsolatotokra egy kis izgalom, akkor tippjeink neked szólnak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hálószoba nem csak az alvás helye. Ezzel persze nem mondunk újat, ám érdemes időről időre felhívni rá a figyelmet, sokan ugyanis hajlamosak többnyire csak eme funkcióját hangsúlyozni - ha mással nem is, a berendezésével.

Pedig a hálóba az ágyon és az éjjeli szekrényeken kívül számos más dologra is szükség van! Ha úgy érzed, itt az ideje felrázni a kapcsolatotokat, vagy újdonsült párodat szeretnéd örökre az ujjad köré csavarni, akkor vesd be tippjeinket, amelyek garantáltan feltüzelnek majd!

Ágyban, párnák közt?

Vérmérséklet kérdése, hogy ki választja az ágyat a hancúrozások helyszínéül, és ki az, aki a szokatlanabb helyek híve. Ám azoknak is érdemes kicsit elszakadniuk a megszokásoktól, akik egyébként nem igazán szeretnek a hálószobán kívül hódolni a testi örömöknek. Mindehhez ráadásul nincs is szükség másra, csupán egy tucatnyi kényelmes díszpárnára, valamint egy alacsonyabb szófára, amelyet a sarokba állítasz.

A párnákat egyébként a padlón is elszórhatod, és érdemes egy hosszú szálú, puha szőnyeget is beszerezned, ha éppen nem jutnátok el sem a szófáig, sem az ágyig...
A lényeg a kényelem, és hogy a hálószobában ne csak az ágy legyen az egyetlen hely, ahol együtt lehettek. Minél bujább hangulatot teremtesz a helyiségben, annál jobb!

Szexi anyagok minden mennyiségben!

A hálószoba egyike azoknak a helyiségeknek, ahol a különböző textilek kiemelten fontos szerepet játszanak. Éppen ezért ezekről sem szabad megfeledkezned, ha valóban erotikus köntösbe öltöztetnéd a hálót.
Az átöltöztetést kezdd a függönyöknél: a nehéz anyagú, komor hangulatú sötétítőfüggönyöket cseréld le könnyed, finom csipkés vagy szatén jellegű darabokra! A színek tekintetében elsősorban a fehér és a vörös meleg árnyalatai között válogass, és lehetőleg ezeket kombináld például úgy, hogy sötétítőnek választod a vöröset - ha nem kedveled a függönyt, akkor alkalmazhatod romantikus hangulatú római roló formájában is.

Ha végeztél az ablakokkal, jöhet az ágy a párnákkal és a takaróval: ha eddig még nem tetted meg, akkor itt az ideje, hogy beszerezz egy igazán vadító szatén ágyneműszettet, ennél erotikusabb anyaggal ugyanis aligha találkozni. Lágysága felér egy öleléssel, ráadásul hűvös érzetet kelt, amely nem elhanyagolható szempont a nyár kellős közepén.

Hab a tortán
Ha tovább fokoznád a hangulatot, vagy úgy érzed, az ágyad egyébként nem egy szexi darab, akkor szerezz be baldachint fölé! Ha erre nincs lehetőséged, vagy a pénztárcád hiúsítja meg a dolgot, akkor mindezt megoldhatod egy nagyobb, sport- és túraboltokban beszerezhető, ágy fölé függeszthető szúnyoghálóval.

Csak sejtelmesen!

Elmúltak már azok az idők, amikor a párok kizárólag villanyoltás után voltak csak hajlandóak összebújni. Az ember ugyanis hamar ráébredt, hogy a szeretett ember látványa éppolyan izgató, mint az érintése, de arra is, hogy a megfelelő fény tovább fokozhatja az együttlét élményét.
Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a hálószobában erről is gondoskodj! Ha lehet, szereltess be fényszabályozó kapcsolót, amivel a hangulathoz illően állíthatod a fény erősségét - és amivel nem mellesleg igen sok energiát is megspórolhatsz!
Az éjjeli lámpák esetében érdemes kissé sárgásabb fényű izzót használnod, és nem szabad megfeledkezned a gyertyákról sem, mint az erotikus hangulat alapkellékeiről.

Néhány teamécses pislákoló lángja már sokat segíthet, ha azonban biztosra akarsz menni, válassz nagyobb, kissé tömzsi formájú gyertyákat, és hozzájuk a vörös különböző árnyalataiban pompázó tartókat! A színes üvegmozaikból készült darabok kiválóak erre a célra, hiszen nemcsak a fényről gondoskodnak, hanem különleges hangulattal töltik meg a helyiséget.

Vezesd az orránál fogva!

Ahogy egy-egy vadító parfüm képes elcsábítani a férfit, úgy egy megfelelően illatosított hálószoba is alkalmas lehet arra, hogy elveszítse az eszét. De hát ez is a cél, nem igaz?
Van, aki ehhez kizárólag lakásparfümöt hajlandó használni, amelyből egy keveset az ágyneműre is tesz, míg mások az illóolajokra esküsznek. Függetlenül attól, hogy te melyiket választod, ügyelj arra, hogy olyan illatot vagy illatkombinációt használj, amely nemcsak az orrot kényezteti, hanem a férfi libidójára is hatással van!

Ha a párod rendszeresen feszült, érdemes bevetned egy kevés bergamottot, ez ugyanis oldja a feszültséget, és elűzi a stresszt, majd jöhet az egzotikus illatú jázmin, amely nemcsak élénkít, de tökéletes hangulatot teremt az együttléthez.

A narancsvirág szintén segít a gátlások feloldásában, ráadásul enyhe eufóriát is képes okozni, amely jól jöhet egy forró éjszakán. Ezek az illatok mindkettőtökre jó hatással vannak, ám ha kifejezetten a párod kedvére tennél, akkor mindenképpen vesd be a szantálfát vagy a fahéjat: mindkettő libidónövelő hatással bír.

+tipp: Ha valóban az ujjad köré akarod csavarni a párod, a megfelelő zenei aláfestésről se feledkezz meg! A legjobb, ha olyan CD-t választasz, amely mindkettőtök ízlésének megfelel, és amely belőled is előhozza a végzet asszonyát!
Ezt is szeretjük