Az otthonodnak is jár a tündöklés - Így ragyoghat vegyszermentesen a lakás (x)
Mielőtt felkerülnek a csillogó karácsonyi díszek, a gőz erejével gondoskodhatsz a ragyogó tisztaságról a lakás minden pontján!

SC 3 EasyFix Bathroom Floor app 3 CI15 96 dpi (jpg)
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazalátogat egy külföldön élő volt iskolatárs, karácsonyi összejövetel a barátokkal, családi vacsorák: december közeledtével megszaporodnak a hasonló látogatások. Csupa olyan alkalom, amikor szeretnéd, ha az otthonod a legjobb oldalát mutatná.

Emiatt a takarítás ugyanúgy hozzátartozik az ünnepekhez, mint a szaloncukor és a dekoráció. És hogy a készülődés eme részét is kellemessé tedd, fontos, hogy jól válaszd meg hozzá az eszközöket. 

Amitől begőzöl a kosz

Ideje elfelejteni a durva vegyi anyagokat tartalmazó tisztítószereket, a kifröccsenő felmosóvizet és a hosszas súrolást. A Kärcher gőztisztítói kíméletesebbek, gyorsabbak, mégis jóval hatékonyabbak, mint a hagyományos eszközök. A forró gőzt használó készülékek szó szerint befűtenek a szennyeződéseknek, feloldják őket, a háztartási kemény felületeken található baktériumok 99,99%-át elpusztítják, mindezt környezetbarát és egészséges módon. Szóval többet nem kell aggódni például a felmosásra, fürdőtakarításra elhasznált víz mennyiségen, és akkor sem, ha egy kisbabás barátnőd toppan be hozzád. A pici nyugodtan játszhat a makulátlanul tiszta és vegyszermentes padlódon! 

SC 3 EasyFix kitchen floor app 4 CI15 96 dpi (jpg)
Fotó: Kärcher

Mindig tettre készen

Érdemes próbát tenned a Kärcher SC 3 EasyFix gőztisztítójával, mert a segítségével könnyen olyan ragyogó lehet az otthonod, mint a Született feleségekből Bree-nek. Csak vizet kell önteni a tartályába, és mindössze 30 másodperc múlva - ilyen gyorsan melegszik fel - már indulhat is a takarítás. Az sem gond, ha kemény a víz, mert beépített intelligens vízkőmentesítő patronja automatikusan teszi a dolgát. Ráadásul ennek hála, csillogni fog minden tisztított felület, sehol egy bosszantó vízkőnyom! Ha pedig kiürülne a tartálya, menet közben is újratölthető, így egy percre sem kell leállnod. 

A padlón túl

A kemény padlók minden típusán használhatod a hatékony lamellatechnológiának köszönhetően. A törlőrongyot pedig anélkül cserélheted, hogy bekoszolnád a kezed, egyszerűen húzd le a tépőzárról a padlótisztító kendőt, és tapaszd fel az újat. A padlón kívül pedig a lakásod számos más pontján is tisztíthatsz vele: a fürdőszobában például verhetetlen a csempe, mosdó és csaptelep takarításában. Ráadásul, mivel csak vízzel dolgozik, nem kell attól tartanod, hogy az érzékeny bőröd később mosakodás közben esetleg vegyszermaradványokkal érintkezzen. A konyhában villámgyorsan újjá varázsolja a pultot és főzőlapot vagy a tűzhelyt. De akár az ablakoknál és tükröknél is bevetheted, az eredmény csíkmentes, ragyogóan tiszta felület lesz!

SC 3 EasyFix Bathroom Floor app 1 CI15 96 dpi (jpg)
Fotó: Kärcher

Mivel a gőzölés intenzitását a tisztítandó felülethez és a szennyeződés mértékéhez igazíthatod, a Kärcher SC 3 EasyFix mindig maximális teljesítményt nyújt. És a legjobb benne: mivel a segítségével gyorsabban és könnyebben végzel a takarítással, több időd és energiád marad, hogy saját magad is ráhangold az ünnepekre! 

További információk a Kärcher oldalán.

(Képek forrása: Kärcher)

Ezt is szeretjük