8 zseniális dolog, amire egy egyszerű vállfát használhatsz: nem csak a szekrényben jön jól

A vállfák sokoldalúbbak, mint hinnéd: használd őket szerte a lakásban!

GettyImages-91001400

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az átlagember számára egy vállfa csak egy tárgy, amire öltözékeit akaszthatja, és befüggesztheti a szekrényébe. Annak, aki imád öltözködni, és rengeteg ruhája van, a vállfa egy valóságos kincs.

A kreatívak szemszögéből nézve azonban ez a hétköznapi használati eszköz lehetőségek egész tárházát jelenti, egy remek alapanyagot, amelyből számos hasznos, praktikus megoldás készülhet otthonra. Ha te is szívesen szabadjára engednéd a fantáziád, akkor figyeld meg, mennyire sok lehetőség rejlik az akasztós, vízszintes aljú, nem túl nagy, de nem is kicsi, többféle anyagból készült vállfában. Alkoss valamit a szobába vagy a fürdőbe, gyárts egy hasznos, régen vágyott megoldást a konyhába! Akasztós rendszerező és sok más is készülhet, nem is hinnéd, mennyire egyszerű egy ilyen sokoldalú alapanyaggal dolgozni.

8 ötlet vállfából

Nézegesd meg a következő képpárokat, melyeken a vállfák nyolc különböző felhasználási lehetőségét mutatjuk be: inspirálódj, és élvezd az alkotást!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük