Vízkő és olajfoltok ellen! 400 forintos csodaszer a konyhába és a fürdőbe

Az Ultraderm nemcsak a kezedet tisztítja meg, de vízkő, szappanhab és zsírfoltok ellen is bevethető.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár már minden háztartási problémára külön vegyszert lehet kapni, ezeket néha teljesen felesleges megvásárolni, mert kiválthatók más multifunkcionális termékekkel.

Persze a reklámokban jól néz ki, amikor egyetlen mozdulattal szabadulnak meg az edényre égett zsírtól, illetve az egész nyáron gyűlő esőcseppmaradványoktól az ablakon, de mindenki tudja, hogy a valóságban ez másképp működik.

Univerzális tisztítószerként ráadásul olyasmit is használhatsz, ami eredetileg egy kicsit másra találtak ki.

Az Ultradermmel utoljára valószínűleg apukád szerszámosládája körül találkoztál, hiszen alapvetően egy erős, zsíroldó hatású kéztisztítóról van szó, ami minden autószerelő műhely kötelező tartozéka, és könnyen leszedi a gépolajat is a kezekről.

Azonban nem árt tartani egy doboznyival a habos, zöld szemcsés szerből, mert a háztartásban is remekül használható.

Így használd a fürdőben!

A fürdőszobában az egyik legbosszantóbb probléma a vízkő, amit lehetetlen kivédeni, és elég nehéz eltávolítani. Az Ultradermmel azonban könnyen megszabadulhatsz tőle.

Vegyél egy kicsit a kezedbe, kend szét a vizes felületen, amit szeretnél megszabadítani a vízkőtől, várj pár percet, majd mosogatószivaccsal dörzsöld át, öblítsd le alaposan, végül töröld szárazra. A csapok csillognak majd. Nagyobb felületen is bevetheted, például, ha a kád tompa fényű a rárakódott szappanhabtól. Vizezd be, kend át a zöld krémmel, majd súrold át, és máris ragyog.

A férfi vagy a nő dolga a takarítás?

Sok háztartásban máig vitákat szül a kérdés. Megkérdeztük az utca emberét: nézd meg a videót, és tudd meg, ki mit gondol a témáról!

És a konyhában

A konyhában eredeti funkciója szerint használhatod elsősorban, vagyis zsíroldásra. Az embernek nem mindig van kedve főzés után rögtön tűzhelyet tisztítani, és ha az kifröccsenő olaj kicsit megszárad, akkor igencsak nehéz megszabadulni tőle. Ebben segíthet az Ultraderm.

Tegyél egy picit egy bevizezett szivacsra, majd erősebb mozdulatokkal tisztítsd meg a kérdéses felületet. Mivel eléggé habzik, a legjobb papírtörlővel megszárítgatni. A sütőt viszont nem szabad vele tisztítani, mert nem tudod majd maradéktalanul kipucolni belőle az Ultradermet.

Tökéletes eszköz a konyhai zsír ellen

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha a falon olajcseppek találhatóak, esetleg már oda is zselésedtek, akkor is vesd be az Ultradermet a fürdőnél leírt módszerrel - gyorsabban és alaposabban tünteti el az olajfoltokat, mint bármilyen e célra készült tisztítószer.

Ezt is szeretjük