8 jó ok, amiért egy U alakú konyha aranyat ér: gyorsabb munka, pofonegyszerű tárolás

Az U alakú konyha igazi áldás lehet, hiszen rengeteg a pakolófelület.

U alakú konyhabútor
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden konyhatípusnak megvan a maga előnye és hátránya. Az I alakúak esetében minden, ami kell, egy vonalban helyezkedik el. Az L alakúak félig nyitottak, így tágasnak hatnak. Az U alakúaknál pedig az eszközök és felületek ölelésében dolgozhat az ember.

Ha valaki konyhabeépítés előtt áll, ajánlatos megismernie a lehetőségeit. Képeket mutatunk az U alakú konyhákról inspirációként, és felsoroljuk az előnyeit. 

Az U alakú konyha előnyei

Az U alakú konyha egyik előnye, hogy rengeteg hely áll rendelkezésre munkapult gyanánt. Ha a konyha nem túl szűk, akár több ember is tud benne dolgozni. Annak, aki szeretné, hogy konyhája kicsit elkülönüljön, az U alak jó választás lehet, vannak köztük zártabbak és nyitottabbak. A három határoló falnak, illetve félfalnak köszönhetően van bőven hely szekrényeknek és fiókoknak. Az U alakú konyhában, ha van elég hely, egy konyhasziget is helyet kaphat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük