Szűkös helyiségből tágas főzőbirodalommá lett: 8 U alakú konyha briliáns átváltozása

Nincs lehangolóbb, mint egy szűkös, kényelmetlen konyha. Szerencsére mindig van lehetőség kellemesebbé varázsolni.

U alakú konyha előtte-utána
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor végiglapozunk egy szakácskönyvet, könnyebb és nehezebb receptekkel is találkozunk, ám még a legegyszerűbb fogást is bonyolult és fáradságos elkészíteni egy kényelmetlen konyhában.

Ha a helyiség sötét, lehangoló, a készítőpult kicsi, a szekrények sűrűjéből pedig ki sem lehet látni, az ember szinte kelepcében érzi magát a konyhája falai között. Az alkotás öröme elvész, és még a hangulat is rosszabb, ha a környezet fullasztó és szűkös. Jó hír, hogy a legreménytelenebbnek tűnő konyha is mesebeli szépségű, kellemes főzőbirodalommá változhat néhány kisebb-nagyobb változtatással.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sokat jelenthetnek a színek, a választott anyagok és az elrendezés is. Aki felismeri, hol hibádzik a szekrénysora, tekintélyes plusz térre tehet szert, a belteret pedig levegősebbé varázsolhatja.

Előtte-utána képeken 8 konyha átváltozása

A konyhaszekrény elhelyezkedése alapján a leggyakoribb konyhaszerkezetek az I, az L és az U alakú konyhák. Ami az utóbbiakat illeti, a szekrénysor két szemben lévő egységét egy rövidebb köti össze. Mivel csaknem körkörös kialakításról van szó, rosszul megválasztott színekkel, előnytelen elrendezéssel könnyen fullasztóvá válik a helyiség. A következő képeken látható U alakú konyhák szinte könyörögtek a felújításért: bemutatjuk, milyenek lettek mesés átváltozásuk után.

Ezt is szeretjük