Szűkös helyiségből tágas főzőbirodalommá lett: 8 U alakú konyha briliáns átváltozása
Nincs lehangolóbb, mint egy szűkös, kényelmetlen konyha. Szerencsére mindig van lehetőség kellemesebbé varázsolni.

coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor végiglapozunk egy szakácskönyvet, könnyebb és nehezebb receptekkel is találkozunk, ám még a legegyszerűbb fogást is bonyolult és fáradságos elkészíteni egy kényelmetlen konyhában.

Ha a helyiség sötét, lehangoló, a készítőpult kicsi, a szekrények sűrűjéből pedig ki sem lehet látni, az ember szinte kelepcében érzi magát a konyhája falai között. Az alkotás öröme elvész, és még a hangulat is rosszabb, ha a környezet fullasztó és szűkös. Jó hír, hogy a legreménytelenebbnek tűnő konyha is mesebeli szépségű, kellemes főzőbirodalommá változhat néhány kisebb-nagyobb változtatással.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sokat jelenthetnek a színek, a választott anyagok és az elrendezés is. Aki felismeri, hol hibádzik a szekrénysora, tekintélyes plusz térre tehet szert, a belteret pedig levegősebbé varázsolhatja.

Előtte-utána képeken 8 konyha átváltozása

A konyhaszekrény elhelyezkedése alapján a leggyakoribb konyhaszerkezetek az I, az L és az U alakú konyhák. Ami az utóbbiakat illeti, a szekrénysor két szemben lévő egységét egy rövidebb köti össze. Mivel csaknem körkörös kialakításról van szó, rosszul megválasztott színekkel, előnytelen elrendezéssel könnyen fullasztóvá válik a helyiség. A következő képeken látható U alakú konyhák szinte könyörögtek a felújításért: bemutatjuk, milyenek lettek mesés átváltozásuk után.

Ezt is szeretjük