Sötét, lehangoló lyukból gyönyörű előszoba: 8 előtte-utána fotó, ami megmutatja, hogy csak ötlet kérdése az egész

Az előszoba jelentős szereppel bír, ezért érdemes megszépíteni. Előtte-utána képeket mutatunk inspirációként.

Előtte-utána előszobák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Csak keresztülmegyünk rajta, így nem számít - mondják sokan az előszobáról, ám ők rosszul közelítik meg ennek a kis helyiségnek a jelentőségét.

Az előszoba ugyanis egyfelől a lakásnak az a része, ahonnan startolunk, amikor elindulunk valahová - azaz az otthon utolsó közege, amely hozzátehet, de akár el is vehet az ember hangulatából. Másfelől ez a tér az, amelybe hazatérve, a nap nehézségeitől fáradtan belecsöppenünk. Vajon az a jó, ha egy egyszerű, funkcionális helyiségbe érkezünk, vagy az, ha a lakás egy meleg öleléssel fogad, a kedves, szép és barátságos előszoba formájában? Nem vitás, hogy mindenki az utóbbira voksolna.

8 előszoba előtte-utána képe

Az előszoba kipofozása tehát egyáltalán nem mellékes kérdés. Érdemes belevágni, és minél tetszetősebbre, minél kényelmesebbre formálni. Lehet, hogy egy egyszerű bútorcserére van szükség, de még a falszín vagy az elhelyezett textilek is sokat nyomhatnak a latban. A következő képpárok adnak egy kis inspirációt, de bizonyítékot is arra, hogy még a legborzasztóbb előszobából is kihozható valami nagyszerű - ötlet kérdése az egész!

Ezt is szeretjük