15 tipp, hogy a nő maradjon éjszakára
Kizárólag férfiaknak!
A hódításhoz nem elég néhány sármos mosoly: az otthonoddal éppúgy le tudod venni a nőt a lábáról!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy jól sikerült randit mindig követ egy másik is. Ám ahhoz, hogy a meghódított nőt meg is tartsd, nem elég csupán virággal, ajándékokkal, udvariassággal és sármmal levenned a lábáról!

Az is fontos, hogy olyan környezetet teremts számára, amelyben valóban jól érzi magát, és megtalálja a helyét.

Egy lakás ráadásul sok mindent elárul tulajdonosáról, ezért mielőtt a randi lezárásaként "kávéra" invitálnád az otthonodba, gondold végig, hogy az valóban olyan képet mutat-e, amilyet mutatnia kell, és megfelel-e a nő a férfiak számára olykor igen titokzatos kívánságainak!

Minden a bejáratnál kezdődik

A stílusos legénylakás a bejárati ajtónál kezdődik: a lábtörlő stílusában igazodjon a lakás belső színeihez, a névjegytábla ne legyen koszos, kilincsből pedig ne a csillogót válaszd, hanem a tompát, hiszen ez utóbbin nem látszanak az ujjlenyomatok.
Már az előtérben legyen rend, hogy nekünk, nőknek ne kelljen a tűsarkúnkban átszökdécselni a cipők között. Annyi hely legyen, hogy kényelmesen le lehessen venni a kabátot, továbbá ugyancsak jó pont, ha nem kell felakasztani a szövetkabátot, zakót vagy blézert, hanem azt vállfára tehetjük.

Tiszteld meg a ruhát!

Profik figyelmébe ajánljuk, hogy érdemes felkínálni a hölgynek egy vendégpapucsot, ami diszkréten egyszínű. Minden nő furcsán érzi ugyanis magát, amikor egy abszolút dögös ruhában kénytelen plüss papucsba bújni - még akkor is, ha ez az urak számára szórakoztató is.
Bár egy okos nő a plüss játékpapucsot is tudja úgy viselni, mint egy Gucci tűsarkút...

Általánosságban véve pedig legyen rend. Átlátható, világos és rendszerezett lakásban ugyanis jobban lehet hódítani, mint egy olyanban, amelyet többnyire a káosz ural. A szennyest pedig tessék eltenni szem elől!

Idegenvezetők előnyben!

Ha már az úrnak sikerül felvinnie magához egy hölgyet, lehetőleg azt szeretné, hogy a hölgy minél hamarabb feloldódjon, hiszen a közeg számára idegen, nem ismeri a járást. Mindenképpen vezesd körbe, és ha azt látod, a hölgy érdeklődését felkeltette egy-két tárgy, akkor meséld el annak történetét - a nők imádják ezt! Nem árt tehát egy-két rafinált dísztárgyat beszerezni.

Számíts rá! El fog menni a mosdóba!

Nem győzzük hangsúlyozni: a kevesebb több. Ha vendéget vársz, akkor tarts fenn számára egy vendégtörülközőt, ami lehetőleg tiszta és száraz legyen. Igen stílusos, ha a két törülköző ugyanolyan jellegű, de a férfié színben mélyebb tónusú. A folyékony szappan tetejéről pedig ne kelljen levadászni a rátapadt szappanmaradékokat...

És mi az, amit a nő minden bizonnyal használni fog, ha kikéretőzik a mosdóba? Hát a tükör, amely ezért legyen makulátlanul tiszta! Ugyanez vonatkozik a toalettre is, a nő számára ugyanis vizsgalehetőség egy legénylakás vécéje. Ha az rendben van, akkor joggal feltételezhetjük: az úr mindenben ügyel a higiéniára.

És ha már fürdőszoba, akkor gyertyafényes kádfürdő. A túl sok gyertya viszont ijesztő lehet, de egy nagyobb méretű, a fürdőszoba színvilágával harmonizáló darab a kád szélén stílusos pluszt jelent. Ugyancsak kellemes meglepetés, ha a hölgy téli széltől kifújt kezére valamilyen krémet kér, majd arra a férfi a saját testápolójával válaszol.

Ez is csak az igényességet jelöli, ám a férfiak esetében is javasolt, hogy a pipereszerek ne legyenek publikusak - a tükör mögötti szekrényben jól megférnek.

A konyhában is hódíthatsz!

Alaptézis, hogy a nők többsége számára minden pasi ellenállhatatlan, aki tud főzni. Ezért ha nem ad hoc a hódítás, akkor mindig legyen otthon olyan alapvető élelmiszer-mixed, amelyből percek alatt össze tudsz ütni egy pikáns salátát. Ugyanez vonatkozik az édes és sós nassokra: ne beszórva legyen a szekrénybe, hanem vásárolj vagy készíts hozzájuk egy nagyobb méretű tárolódobozt - ettől minden nő meghatódik. Ha pedig még a teáknak is külön dobozt szentelsz...

Fontos, hogy a konyha se legyen zsúfolt, és a mosatlan se unatkozzon a mosogatóban. A szalvéta harmonizáljon a konyha színeivel, ahogy a só- és a borsszóró is. És egyik se legyen hiánycikk!

Óvatosan a tükrökkel!

Uraim, gyanús egy hölgy számára, ha sok a tükör. Bizonyos szintig vérpezsdítő és hízelgő, hogy a férfi sokat törődik önmagával, nem kis nárcizmust sugalmaz azonban a hölgyvendég számára, ha az ágy mellett a beépített szekrényre függesztve, az ágy felett, valamint az ággyal szemben is tükör mosolyog...

A legfontosabb: a hálószoba

A nő előtt sem titok, hogy ha a randi után a férfi kávéra invitálja a lakására, akkor abból nem biztos, hogy kávézás lesz...
Éppen ezért a legfontosabb, hogy a lakás ezesetben legfontosabb helyisége makulátlan legyen. A következőkre ezért fokozottan ügyelj!

  • A tévé, a számítógép vágycsökkentő a hálóban.
  • Mivel ebben a közegben pláne az a cél, hogy a hölgy "felengedjen", az ágynemű legyen frissen mosott, vasalt, és legyen bevetve.
  • Menj biztosra: használd az illatokat, de ne füstölő formájában! Válassz inkább elektromos illatosítót.
  • Az éjjeliszekrény fiókos legyen, ahol a szerelmi kellékek kényelmesen elérhetők.
  • Szintén igényességre vall, ha az éjjeliszekrényen van pohár, de poháralátét is legyen alatta.
  • Lakás- és helyfüggő, de az ágyhoz közel legyen egy puha, nagyméretű szőnyeg, amin el lehet heveredni, azon pedig egy alacsony, de széles - lehetőleg kerek - asztal. Kinek ne lenne kedve egy szerelmi légyott után egy puha szőnyegen falatozni?
  • Egy nagyobb cserepes növény mindig stílusos "kiegészítő". Mellesleg ilyenkor átfut egy nő agyán, hogy ha a pasinak növénye van, akkor valószínűleg felelősségérzete is, hiszen egy növényt ápolni kell. Ilyen téren előnyben vannak az állatbarát vendéglátók.
  • Nem jó ómen a hálóban a fotóhalom, főként, ha köztük az ex képe is megtalálható...

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

  • Hasznos lehet egy lámpa az éjjeliszekrényen, de a csíptethetős lámpácskákkal intenzívebb csábítást érhetsz el.
Megéri!
Megéri odafigyelni ezekre az apróságokra, ha ugyanis ezek rendben vannak, akkor a nő is biztonságban érzi magát. Elmúlhatnak a kételyei, a bizonytalansága, és főleg az a gondolata, hogy vajon elég jó-e a férfi számára, és a férfi elég jó-e számára. Ha pedig úgy találod, ezek a befektetések csak hosszú távú kapcsolatnál kifizetődőek, akkor itt szeretnénk felhívni a figyelmed arra, hogy ad hoc kapcsolatok esetén is tartozol magadnak és másoknak annyival, hogy igényes vagy. Miért ne lenne a lakásod a szexepiled?
Ezt is szeretjük