5 izgató tipp, ha lapos a szex
Ideje felfrissíteni a szerelmi életedet? Teremts olyan környezetet hozzá, amiben nem tudtok ellenállni egymásnak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak az ágyban próbálhatod meg fellendíteni kissé ellaposodott szexuális életeteket. Varázsold szexi szentéllyé a lakást, és az erotika magától visszatér.

Ha a lakásodat erotikussá szeretnéd tenni, könnyebb helyzetben vagy, ha egy légterű otthonban laksz.

Ott ugyanis könnyebb a hálószoba intim szféráját falak hiányában kiterjeszteni a helyiség többi részére. Ha azonban nem vagy ebben a szerencsés helyzetben, tippjeink között akkor is találsz majd olyat, melynek hasznát veheted.

Vörös, a szenvedély színe

Nincs szenvedélyesebb, tüzesebb szín a vörösnél, ezért minél többet használsz belőle, annál inkább fokozódik majd a szenvedély közted és a párod között. Ha egyébként is kedveled a sötétebb színeket, nyugodtan fesd át az összes falat, de az is jó megoldás, ha csak az ágy melletti kapja a szenvedély színét. Ebben az esetben az ágynemű is legyen vörös, ha pedig szatént vagy selyemhuzatot választasz, biztos lesz a siker.

Kényeztető puhaság

Az erotikus, szenvedéllyel teli enteriőr titka, hogy ott simogat és kényeztet, ahol csak tud. Bár túlzsúfolni nem érdemes egyik helyiséget sem, a párnákban ne legyen hiány! Tegyél néhány kisebbet és egy-két puha, nagyobb párnát az ágyra, lazán helyezz el párat a kanapén, de még jobb, ha a földre is kerül belőlük. Jó, ha van közöttük egy-két piros, de azért ne vidd túlzásba! Használj hideg kéket, feketét vagy intenzív sárga színű párnákat, a virágmintásakat azonban inkább kerüld.
A padlóra teríts bolyhos, süppedős szőnyeget, mely nemcsak meleggé teszi a szobát, hanem még egy kis hancúrozásra is alkalmas, ha esetleg nem jutnátok el az ágyig.

Sejtelmes fények

Egy szoba hangulatát a színek mellett leginkább a fények határozzák meg. Ha valóban erotikus túlfűtöttségre vágysz az otthonodban, felejtsd el a fehér fényű, robusztus csillárokat, éjjeli lámpákat! Válassz inkább elegáns, könnyed szerkezetű, de tompa fényű fényforrásokat, melyek nem világítják meg élesen a helyiséget, csupán sejtelmes fénnyel töltik be.

Minél több gyertyát helyezel el a helyiségben, annál jobb, ezek ugyanis tökéletesen szimbolizálják a vágy és a szenvedély tüzét. Fényüket ráadásul megsokszorozhatod egy nagyobb, az ágy közelébe állított tükörrel, melynek ráadásul akár más hasznát is vehetitek.

Elegancia és rend

Ha erotikára vágysz, semmiképpen ne legyen tele a lakás hangsúlyos, nehéz tárgyakkal, bútorokkal! Minél keskenyebbek és elegánsabb vonalúak a székek, az ágy kerete vagy éppen a dohányzóasztal, annál inkább hangsúlyozhatod a lakás és ezzel együtt önmagad nőiességét is, aminél jobb vágyfokozó aligha van. Természetesen mindehhez elengedhetetlen a rend és a szellős elrendezés, hiába ugyanis bármilyen elegancia, ha annak szépségét beárnyékolják a sarokba halmozott kacatok, szétdobált ruhák.

Erotikus dekorációk

Akkor válik valóban erotikussá az otthonod, ha ez a hangulat a lakás minden szegletében jelen van. A hangulat fokozására a legalkalmasabbak a különböző kiegészítők, mint például az erotikus, fából készült szobrocskák, a termékenységet jelképező tárgyak. Bátran akassz a falra igényes, mégis pikáns, esetleg a Káma-Szútra egyik jelenetét ábrázoló képet, festményt, de néhány fekete-fehér, erotikus tartalmú művészi fotó is megteszi.

Végül szerezz be néhány orchideát, mely különlegességével és kecsességével még inkább hangsúlyozza a nőiességet.

Ezt is szeretjük