Így lesz csodásan tágas a tetőtéri konyha: nem baj, ha kicsi, és kötött az elrendezése

Ha a konyha tetőtéri, nehezebb berendezni, de nem lehetetlen jól csinálni.

Tetőtéri konyha ötletek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyesek a szülői ház felső szintjét építik be, mások egy társasház legfelső emeletén találkoznak a tetőtéri lakótérrel. Bárhogyan is, ez a terep több kreativitást kíván, mint egy hagyományos lakás.

Ennek egyszerű oka van: egy tetőtéri ingatlanban több olyan fal is van, amely bizonyos magasságig függőleges, onnantól felfelé azonban meredeken felfelé tart. Egy csapott falhoz soha nem olyan egyszerű megtalálni a megfelelő bútorokat, ráadásul a dőlés miatt a tér is kisebbnek hat. Az egyik legbonyolultabb helyiség tetőtéri lakás esetében a konyha, hiszen ide fali tárolók is kerülnek, melyek azonban a tetőfalra nem kerülhetnek fel. Érdemes inspirációként ellesni néhány megoldást másoktól.

Tetőtéri konyhaötletek

A következőkben hét konyhát mutatunk, melyeket tetőtérben rendeztek be. Jól látható lesz, hogy egyáltalán nem baj, ha a helyiség kicsi, kicsinek hat, vagy kötött az elrendezése: nagyszerűen berendezhető.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Living4Media.

Ezt is szeretjük