A 3 legjobb lakberendező program a neten: ingyenesek, könnyen kezelhetők

Jobbnál jobb lakberendező programok közül lehet válogatni a neten.

Ingyenes online lakberendező programok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az otthon berendezése örömteli és áldásos elfoglaltság, de csak akkor lehet igazán az, ha gördülékenyen halad, és közben akadálytalanul működhet a fantázia.

Sokat segít, ha az ember felüt egy-egy online lakberendező programot. Ezekből nemcsak fizetősek, hanem ingyenesek is léteznek. A játszi könnyedséggel megalkotott tervek segítségével könnyebben variálható a berendezés, elképzelhető, hogyan fog kinézni a végeredmény, de akár esetleges kényelmetlenségek is idejében felfedezhetők. Három ingyenes, online lakberendező programotmutatunk, amikbe könnyű belefeledkezni.

Roomstyler.com

Az egyik legkellemesebb online lakberendező program a Roomstyler, melynek nagy előnye, hogy rendkívül egyszerű használni.

A Roomstyler felülete.
A Roomstyler felülete.

Regisztráció után kezdődhet a tervezés. A különböző formájú alapok méretre szabhatók, és a kívánt helyre választott színű nyílászárók kerülhetnek. Hideg- és melegburkolatok, falszínek és tapéták sokasága áll rendelkezésre a szobák hangulatának megteremtésére, és kategóriákban kínált bútorok, szőnyegek és lámpák sokaságából is lehet választani.

Kész kép egy szobáról.
Kész kép egy szobáról.

Ha a terv kész, mentés után megtörténik a varázslat: nemcsak az alaprajz marad meg, de egy 3D-kép is készül a választott kameraállásból, pillanatok alatt.

Home.by.me

Szinte el sem hiszi az ember, hogy egy ilyen profi oldal ingyenes lehet: a Home by me online tervezője első ránézésre hasonló a Roomstyleréhez. A szobák formája választható, területük négyzetméterben adható meg. Saját alaprajz is feltölthető.

Egyszerre több helyiségen is lehet dolgozni. Nagyobb ablakba nyíló menüjével egyszerűbben kezelhető, jobban átlátható a bútorokat és dekorációs tárgyakat felsorakoztató lista, illetve, ugyanebből az okból kellemesebb a burkolatválasztó és falfestő opció is. Mivel a tárgyakat fotószerű képeken, nagyobb képeken lehet megtekinteni, a válogatás rendkívül élvezetes.  Bár a szobák fotózása igényelhet egy kis gyakorlást, a valóban valósághű képért cserébe megéri a fáradozás.

Homestyler.com

A szintén ingyenes és könnyen kezelhető Homestyler felülete ugyancsak kellemes és kényelmes tervezést tesz lehetővé. Számos opcióval könnyíti meg a tervező dolgát. Ide is feltölthető valós alaprajz, de az előzőekhez hasonló módon meg is alkothatók a méretre szabott szobák. Egyidőben akár több is a tervezőlapra kerülhet.

Számos berendezési tárgy és a tervezett lakás szépítgetését szolgáló elem közül lehet válogatni. A szobák felülnézetből és 3D-képen is rendezgethetők, ez utóbbi segítségével a felhasználó szinte a megálmodott helyiségben érezheti magát.  A Homestyler használata regisztrációhoz kötött.

A cikk az ajánló után folytatódik

+1 tervező, az IKEA oldalán

Plusz lehetőségként az IKEA ingyenes tervezőfelületét is megemlítjük, amelyen kifejezetten az áruházban kapható bútorokkal tervezhető konyha, étkező, illetve iroda. Bár a többi felülethez képest jóval kezdetlegesebb, azoknak nagyon jó segítség lehet, akik ebben az áruházban vásárolják meg a tárgyaikat. A méretre szabható falak számolgatás és méricskélés nélkül segítenek elhelyezni a bútorokat.

Tapétázott fürdőszobák

Ha valaki igazán dizájnos lakásra vágyik, a tapétázott fürdőszobát neki találták ki.

Kitapétázták a fürdőszobát, gyönyörű lett a végeredmény: ne mellőzd ezt a megoldást!

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük